Τζιώρας: «Δεν θα χάσουμε ποτέ από αυτή την ομάδα»

Την αίσθησή του πως όσες φορές κι αν παίξουν με την αντίπαλη ομάδα, η Νίκη δεν θα χάσει, εξέφρασε ο Χρήστος Τζιώρας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, στη Νεάπολη. Ο κυανόλευκος στράικερ τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τζιώρα:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, με μία ομάδα της πόλης. Η ομάδα για ακόμη μία φορά έδειξε το πάθος και τη δύναμη που θα έπρεπε να έχει σ’ ένα ντέρμπι, καθώς παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Νομίζω πως με τη συγκεκριμένη ομάδα άλλες δέκα φορές να παίξουμε, δε θα χάσουμε ποτέ. Κάναμε αυτό που έπρεπε και δυστυχώς φέραμε ισοπαλία. Νομίζω πως αξίζαμε το διπλό. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο. Κοιτάζουμε μπροστά, συνεχίζουμε. Ελπίζουμε να κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και να συνεχίσουμε να τους κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους με τα αποτελέσματα που θα έρθουν στη συνέχεια».

Για το αν έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Ντόση στο φάουλ στον Ντινιωτάκη

«Τί να πω; Είναι απόφαση του διαιτητή, δεν μπορώ να κρίνω και να πάρω θέση. Δεν ξέρω γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο διαιτητής. Ότι και να ήταν, έγινε, τελείωσε. Ότι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις