Άνεμος αισιοδοξίας στον Ολυμπιακό Βόλου

Μέχρι πρότινος υπήρχε φημολογία περί συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ωστόσο, επίσημα αυτό δεν έβγαινε προς τα έξω. Μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος βρέθηκε στο Βόλο για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Θύρας 7, ο Ολυμπιακός Βόλου ποντάρει, πέρα από τις δυνάμεις του και στη συνεργασία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και μένει να δούμε το προσεχές διάστημα τι θα περιλαμβάνει αυτή η συνεργασία.

Εκείνο, ωστόσο, που μπορούμε να τονίσουμε, είναι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει πως η ομάδα θα έχει την υποστήριξη ενός πολύ μεγάλου συλλόγου της Ελλάδας, όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς και έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Σύντομα θα στελεχωθεί η διοικούσα επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία θα απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν τον Ολυμπιακό και θα έχουν τη στήριξη επιφανών επιχειρηματιών της πόλης. Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξαν συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο Ολυμπιακός να ξεκολλήσει από το τέλμα της Γ’ Εθνικής και να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με κατάλληλες κινήσεις και σωστό προγραμματισμό, ο Ολυμπιακός μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως αρμόζει στην μακρόχρονη ιστορία του. Από την πλευρά τους οι διοικούντες τον Ολυμπιακό οφείλουν να δώσουν όραμα στους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να επιστέψουν στο γήπεδο και να στηρίξουν μαζικά το νέο εγχείρημα για την άνοδο του Ολυμπιακού στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις