Αγώνας χωρίς αύριο για Ολυμπιακό Β. με Εσπερίδες

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 13.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου δίνει των υπέρ πάντων αγώνα με τις Εσπερίδες για τα πλέι άουτ της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών και θέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά των αγώνων, προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία την προσεχή Τετάρτη 9/5 στην Καλλιθέα.

Οι «ερυθρόλευκες» στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τις Εσπερίδες, πέρα από τον αντίπαλο είχαν να αντιμετωπίσουν και μια πολύ εχθρική διαιτησία, η οποία από το τζάμπολ του αγώνα έδειξε τις προθέσεις της.

Στο σημερινό αγώνα ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό του ΕΑΚ, να πάρει τη νίκη και να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής.

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Καπουρνιώτης, δούλεψε τις τρεις τελευταίες μέρες με τις παίκτριές του και πάνω στο κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ δεν λείπουν για μια ακόμη φορά τα προβλήματα από τη ομάδα. Η Ευτυχία Δεληγιάννης τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης από αγκωνιά αντιπάλου στο πρόσωπο (της τοποθετήθηκαν 10 ράμματα), ενώ η Νίκη Ζέρβα αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα στο γόνατο.

Όσες παίκτριες αγωνιστούν σήμερα, είναι αποφασισμένες να παλέψουν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα, να δείξουν πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πως μπορεί και τα καταφέρνει στα δύσκολα.

Η διοικούσα επιτροπή με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το κλειστό του ΕΑΚ και να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα στο δύσκολο σημερινό παιχνίδι: «Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες, προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή, είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων μας, ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη, το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις