Σαββίδης: Απεριόριστο μπάτζετ για τον νέο ΠΑΟΚ

Στη γιορτή του ΠΑΟΚ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μίλησε και αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και κυρίως του αρχηγούς της ομάδας: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βιεϊρίνια γιατί πριν το ματς του Κυπέλλου του είπα “Αντρέ θέλω να μου φέρεις το Κύπελλο” και ο Βιεϊρίνια, μου απάντησε πως “θα το φέρω μαζί με τον Μαλεζά”. Εκεί κατάλαβα πως έκανα λάθος και ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, ο ΠΑΟΚ είναι σύνολο και αυτό το έχει πετύχει ο Ράσβαν Λουτσέσκου».

Για τη δική του τιμωρία είπε πως θα μπει στο γήπεδο με τη Νέα Τούμπα, τονίζοντας πως θα είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από ποτέ και αυτό φάνηκε αυτή τη χρονιά.

Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο και η προδοσία

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε και για τον Παναθηναϊκό λέγοντας: «εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν».

Όσο για το νέο γήπεδο ξεκαθάρισε πως θα γίνει με κάθε τρόπο και κάθε κόστος και ενδεικτικό της επιθυμίας του να δει τη Νέα Τούμπα ήταν η ατάκα που είπε στα παιδιά του, λέγοντας πως αν πάθει κάτι, τότε να βάλουν την καρδιά του μέσα στα θεμέλια της Τούμπας.

Για τα όσα έγιναν εξωαγωνιστικά και είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία του ΠΑΟΚ σημείωσε πως: «πριν από δύο χρόνια είχα πει πως θα καθαρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ πως στα 60 μου χρόνια θα έχω μια τέτοια προδοσία με πισώπλατες μαχαιριές. Ζητώ συγγνώμη γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Από εκεί και πέρα για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο είπε πως αναγνωρίζει το λάθος του, αλλά ένιωσε σαν να μπαίνουν κάποιοι στο σπίτι του για να βιάσουν τα παιδιά του. Σε εκείνο το σημείο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες και ο κόσμος είναι παιδιά του και αν δεν κατέβαινε εκείνος, τότε θα έμπαιναν οι οπαδοί μέσα στο γήπεδο.

Αναφερόμενος στο όπλο εξήγησε πως όταν πήρε την άδεια για λόγους ασφαλείας τον ενημέρωσαν πως μπορεί να το έχει παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Ο ίδιος έκανε σαφές πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ενώ πρόσθεσε πως όταν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε την κίνηση να κρατήσει το όπλο αυτό έγινε επειδή ένας από τους ανθρώπους ασφαλείας του αντιλήφθηκε πως το όπλο φαινόταν, οπότε προχώρησε σε αυτή την κίνηση διότι σκέφτηκε πως κάποιος μπορεί να το πάρει και να γίνει κακό.

Το δώρο στον Λουτσέσκου

Την ώρα που μιλούσε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σε μια γιγαντοοθόνη «έπαιζε» μία φωτογραφία με μιας ασπρόμαυρης μπάλας ποδοσφαίρου με πολύτιμους λίθους. Τότε ο Ιβάν Σαββίδης είπε στον Λουτσέσκου: «αυτή η μπάλα είναι δώρο για εσένα».

Μεταξύ των όσων είπε ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε πως δεν θα προδώσει ποτέ τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και πως είναι ευγνώμων που η μοίρα του συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά εκτός από την ομάδα ποδοσφαίρου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων, όπως και όλα τα τμήματα του Δικεφάλου.