Τον πρώτο λόγο η Νίκη, 74-73 τον Πολύγυρο

Τον πρώτο λόγο θα έχει η Νίκη Βόλου στην περίπτωση που προκύψει θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας καθώς επικράτησε του Πολύγυρου με 74-73, στον αγώνα κατάταξης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Σιδ. Σταθμού Κατερίνης.

Οι κυανόλευκοι με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν όχι μόνο να προσπεράσουν στο σκορ αλλά και να πάρουν διαφορά οκτώ πόντων (67-59) αποκτώντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Η ομάδα της Χαλκιδικής όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη καταφέρνοντας να προηγηθεί με 73-72 χάρη στις τρεις εύστοχες βολές του Τσιούντου. 0.7’’ πριν τη λήξη ο Τσώλης κέρδισε φάουλ που τον έστειλαν στη γραμμή των βολών. Ο αρχηγός της ομάδας ευστόχησε και στις δύο, διαμορφώνοντας το τελικό 74-73 που μετέτρεψε τη Νίκη πρώτη επιλαχούσα ομάδα για μία θέση στη Β’ Εθνική.

Η νίκη αυτή ήταν το καλύτερο δώρο στον Πρόεδρο της Δ.Ε. μπάσκετ του Συλλόγου καθώς ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου έχει σήμερα (28/05) τα γενέθλιά του.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ για την τεράστια νίκη.

Συγχαρητήρια στον απίστευτο κόσμο που βρέθηκε στην Κατερίνη κι αποτέλεσε τον έκτο παίκτη για την ομάδα μας.

Τελικά, με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά, μπορέσαμε να φτάσουμε την ομάδα πολύ υψηλότερα από τον αρχικό σχεδιασμό, στην αρχή της χρονιάς. Η Διοικούσα Επιτροπή αφιερώνουμε την νίκη, στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα.

Καλή συνέχεια στην εξαιρετική ομάδα του ΑΟ Πολυγύρου.

 

Δεκάλεπτα

18 – 21, 33 – 37, 48 – 53, 74 – 73

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής, Γεωργίου 24 (5), Αναγνωστόπουλος 1, Καφάσης, Κουτίνας 6 (1), Τσαβές 7, Βλήτσιος, Τσώλης 15 (2), Τοκατλίδης, Παπακώστας 21.

ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ(Χαλκιάς): Χατζηκυριακίδης 2, Πιπιλιάρης 8, Τσιούντος 25 (3),Παυλέας 14, Μπέγας 14 (2), Καραγιαννάκης 2, Νικολόπουλος, Νούκαρης 4, Αποστολίδης 4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις