Ανακοίνωσε την απόκτηση του Παύλου Βανγκέλι ο Αλμυρός

Έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς ο Παύλος Βανγκέλι θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τους «κυανόλευκους». Ο Βανγκέλι γεννήθηκε στις 26/5/1984 στην Κορυτσά, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποντιακό Νέας Σάντας το 2003 στην Γ’ Εθνική, πέρασε για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ (το 2004), ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Επανωμής, Ηρακλής Ψαχνών, Κόρινθο, Τύρναβο, Πανηλειακό, ΑΟ Τρίκαλα, Αιολικό, Αήττητο Σπάτων, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Αμβρυσσέα Διστόμου, καταγράφοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Συνολικά έχει να επιδείξει 59 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και ένα γκολ, καθώς και 172 συμμετοχές και 15 τέρματα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού: Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 με τον Παύλο Βανγκέλι. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. Πέρυσι έπαιξε στον Αμβρυσσέα Διστόμου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις