Οι σίγουροι του ΠΑΟΚ και τα διλήμματα του Λουτσέσκου για Μπενφίκα

 

Ανάμεσά τους φυσικά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει μόλις δύο προπονήσεις μπροστά του ακόμα, ώστε να δουλέψει το πλάνο που είτε θα οδηγήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ή (ή ω μη γένοιτο) σε αυτούς του Europa League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάνει… τσεκ στο μπλοκάκι του σε εννέα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές της βασικής ενδεκάδας και προβληματίζεται ή τέλος πάντων έτσι δείχνει, για δύο θέσεις. Ο Πασχαλάκης (μετά και την πολύ καλή εμφάνιση στο «Ντα Λουζ») δεν κουνιέται κάτω από τα δοκάρια, ενώ Βιεϊρίνια, Κρέσπο-Βαρέλα και Μάτος θα βρεθούν στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά, με τους Κάνιας και Μαουρίσιο να είναι και πάλι βασικοί στον άξονα, παρά την κακή απόδοση του Βραζιλιάνου στο πρώτο ματς.

Μπροστά τους θα έχουν τον Πέλκα, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και είναι ξεκούραστος, ενώ βασικός θα είναι και ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος επίσης δεν ήταν καλός στην Πορτογαλία, αλλά στα εντός είναι… αλλιώς. Οι θέσεις που παίζονται είναι αυτές στα δύο «φτερά». Ο Ουάρντα έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει αριστερά, όπως και ο Λημνιός δεξιά, που επίσης δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Αρκάδες, ενώ οι Ελ Καντουρί και Ζαμπά είναι… αουτσάιντερ για το βασικό σχήμα, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις