Συνέχεια σήμερα στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Εννέα ομάδες από τη Μαγνησία αγωνίζονται σήμερα για τον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο.

Συγκεκριμένα, για τον 1ο όμιλο ο Αιολικός, ο οποίος στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από τον Αετό Πλατυκάμπου με 75-71 εκτός έδρας, θα υποδεχθεί στις 16.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τη Νίκαια, σ’ ένα δυνατό παιχνίδι και με στόχο την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Για τον ίδιο όμιλο η Ιωλκία, δύο ώρες αργότερα, στις 18.00, θα παίξει με Αετό Πλατυκάμπου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

Για τον 2ο όμιλο ο Ίωνας θα φιλοξενήσει στις 16.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» τον Κένταυρο Ζαγοράς και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Θυμίζουμε, πως ο Ίωνας για την 1η αγωνιστική είχε επικρατήσει με άνεση 84-50 του Ελευθεριακού. Το συγκρότημα των Κατσαλή-Καράσου θα επιδιώξει να κάνει το «δύο στα δύο» στο Κύπελλο. Στις 20.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας η ΑΕΒ Διμηνίου θα παίξει με τον Ελευθεριακό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Διμηνίου είχε χάσει με 64-58 στην παράταση από την Αγριά B.C., ενώ ο Ελευθεριακός από τον Ίωνα, όπως προαναφέραμε.

Για τον 3ο όμιλο θα αναμετρηθούν στις 18.00 στο κλειστό του ΕΑΚ η Ανάληψη με τον Γ.Σ. Βόλου, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Την ίδια ώρα στο κλειστό του Αλμυρού, ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος, ο οποίος φέτος παρουσιάζεται ενισχυμένος και δυνατός θα αντιμετωπίσει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι γραμματείες στους ομίλους 1-3 όπου μετέχουν οι ομάδες της Μαγνησίας, έχουν ως εξής:

 1ος όμιλος
Κλ. Ν. Ιωνίας, 16.00, Αιολικός-Νίκαια. Διαιτητές: Μαριτσούδης, Ηλιόπουλος. Γραμματεία: Ανδριοπούλου, Σχοινάς, Γκαλίδη.
Κλ. Νέας Ιωνίας, 18.00, Ιωλκία-Αετός Πλατυκάμπου. Διαιτητές: Μαριτσούδης, Ηλιόπουλος. Γραμματεία: Μαρούσος, Τσιργούλα, Πουριανός.

2ος όμιλος
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος», 16.00, Ίωνας-Κένταυρος Ζαγοράς. Διαιτητές: Καγιόπουλος, Παπαγιώτης. Γραμματεία: Μαριτσούδη, Καραγεώργος, Πολύζος.
Κλ. Νέας Ιωνίας, 20.00, ΑΕΒ Διμηνίου-Ελευθεριακός. Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Κοντοστάθης. Γραμματεία: Μαρούσος, Καροτσάκης, Τσιργούλα.

3ος όμιλος
ΕΑΚ Βόλου, 18.00, Ανάληψη-Γ.Σ. Βόλου. Διαιτητές: Καγιόπουλος, Παπαγιώτης. Γραμματεία: Πεγιούκα, Βελετζάς, Σακελλαροπούλου.
Κλ. Αλμυρού, 18.00, Δήμητρα Ευξεινούπολης-Γ.Σ. Αλμυρού. Διαιτητές: Καραθάνος, Τσάλας. Γραμματεία: Θεοφανίδου, Μαυρομιχάλης, Βενετσάνος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις