Ο Ανθ. Γαζής πήρε την πρόκριση από το Μαγνησιακό

Η πρώτη έκπληξη για το θεσμό του κυπέλλου είναι γεγονός,  αφού ο Άνθιμος Γαζής της Β’ τοπικής κατηγορίας, απέκλεισε τον Μαγνησιακό  της Α’ ΕΠΣΘ, στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακή στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Στο 15ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τον νικητή, όταν ο Κίτσος έκανε κούρσα από δεξιά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Σεραφείδης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Η δεύτερη καλύτερη στιγμή του αγώνα, ήταν και πάλι για την ομάδα των Μηλεών, όταν στο 44’   Κίτσιος έκανε το γυριστό σουτ από κοντινή απόσταση και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μαγνησιακού.

Σε ότι έχει να κάνει με τη γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης, ο Μαγνησιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,  αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ και κυνηγούσε το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Δανιλοπούλο, ο οποίος σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις,  μία σε κάθε ημίχρονο, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Γκούρη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Βασίλη Πανόπουλου γινόταν περισσότερο φλύαροι,  δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθούσαν να φτάσουν στην εστία του Γκούρη, ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Αντίθετα, οι παίκτες του Άνθιμου Γαζή, βρίσκοντας πολλούς κενούς χώρους θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, όταν στο 78’ ο Κίτσας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Μαγνησιακού, έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0,  με την ομάδα του Σούλη Κατσιακαδάμου να πανηγυρίζει τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης,  την ώρα που η νευρικότητα και απογοήτευση κυριαρχούσαν στην πλευρά του Μαγνησιακού.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καζάκης, Κατσικαδάμος, Λινάρδος (80’ Μπρισμπέος), Κωστάκης Βαΐτσης, Γκουντινάκος (88’ Τζίκας), Σεραφείδης Κίτσας (83΄ Παλάντζας), Παπαδόπουλος (86’ Σδρούλας), Αλεξίου
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Κρανιάς, Κωστής, Κατσίφας, Γκέρτσος, Πανόπουλος (46’ Θεοδωρόπουλος), Οικονόμου, Κολημήτρας (70’ Τάρε), Δανιλόπουλος, Μπάλας (80’ Μυλωνάς), Χριστοδούλου, Μάιπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις