Όπως και με Δόξα Δράμας

Την ίδια πολιτική εισιτηρίων που ακολούθησε στο ματς Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας θα εφαρμόσει και στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα, η Νίκη Βόλου. Έτσι οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ανατολική κερκίδα με εισιτήρια των 10 ευρώ, ενώ στη σκεπαστή το κόστος θα ανέρχεται στα 15. Γυναίκες και παιδιά ως 15 ετών θα εισέρχονται στην ανατολική κερκίδα δωρεάν.

Αναλυτικά

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΟΚ Κέρκυρας για την 1η αγωνιστική της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της ανατολικής κερκίδας)

– Θέσεις VIP: 15€ (10€ για τους κατόχους Καρτών Διαρκείας 2018-2019 με την επίδειξη της Κάρτας)

– Γυναίκες και Παιδιά μέχρι 15 ετών Είσοδος Ελεύθερη για την ανατολική κερκίδα .

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την αποκλειστικά απο την Α΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η Β’ Πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων προσκλήσεων αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 15€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 26/09/2018.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Τέλος παρακαλούμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ώστε να μην καθυστερήσουν στα εκδοτήρια πριν τον αγώνα, από τα τέσσερα παρακάτω σημεία προπώλησης που θα είναι στην διάθεση τους από την Δευτέρα το πρωί έως και την Τετάρτη το μεσημέρι στις 13:30 για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους:

• Γραφεία ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 Μαιάνδρου 14 (11:00-14:00 και 17:00-20:00) στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς όπου παράλληλα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 1 Μαιάνδρου 45 (Πρωί και απόγευμα ) έναντι γηπέδου Παντελής Μαγουλάς.

•Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Νο 2 (πρωί και απόγευμα ) Βενιζέλου – Δημοκρατίας- Ν Ιωνία

•SAGA CAFE (απογευματινές ώρες ) Δημητριάδος 43-45 έναντι Δημαρχείου -Βόλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις