Εύκολο “τρίποντο” στην πρεμιέρα για τη Δήμητρα …

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά την επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, η Δήμητρα είχε εξαιρετική εμφάνιση και εύκολα επικράτησε της Αγ. Παρασκευής με 3-0. Τα δύο από τα τρία γκολ σημειώθηκαν από τον Παπαδόπουλο, που ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ, σε μια φάση ωστόσο που τραυματίστηκε και πιθανών πολύ σοβαρά.

Αυτό ήταν και το γεγονός που έμεινε στους ανθρώπους της Δήμητρας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μιας και η υγεία είναι πάνω απ’ όλα.

Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα, εκεί είχαμε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων που έχασαν σωρεία ευκαιριών και πέτυχαν δυο τέρματα κι έχασαν ένα πέναλτι στα πρώτα 35’ λεπτά.

Αν κι άνοιξαν το σκορ πολύ γρήγορα, μόλις στο 9’, με κεφαλιά του Παπαδόπουλου από σέντρα του Νικηφοράκη.

Το 2-0 έγινε και πάλι από κεφαλιά του Παπαδόπουλου, από σέντρα του Φούκη αυτή τη φορά, για να φτάσουμε στο 34’ όταν ο Παπαδόπουλος τσίμπησε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε και λίγο αργότερα έφυγε για το νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικηφοράκης που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στην επιστροφή γύρισε τον ίδιο που σκόραρε, αλλά -σωστά- καταλογίστηκε σε θέση οφσαιντ.

Στο β’ μέρος  με σουτ του Χονδρογιάννη (78’) έγινε το 3-0, με σουτ έξω από την περιοχή.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γαλατσίδας, Νικηφοράκης (75΄ Πραττής), Κυριάκος, Στεφανής (68’ Μπιρμπίλης), Τσάτσος (54΄ Ζαντιώτης), Χονδρογιάννης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος (35’ λ. τρ. Ξηροκώστας, Βούλγαρης, Φούκης)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Πάσα (30’ Ξαφογιάννης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης, Κουσκουρίδας, Κατσαγεωργίου, Τσίλογλου, Ρούσσας, Τρίμης (35’ λ.τρ. Αναστασιάδης- 70’ Ούστης), Χρόνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις