Πρεμιέρα.. έδρας, με “τεσσάρα” για την Αγ. Παρασκευή

Πρώτη εμφάνιση έδρας για την Αγ. Παρασκευή που επικράτησε του Ηρακλή με 4-0, σε μια αναμέτρηση που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα μονόλογος των γηπεδούχων.

Εκρηκτικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ηρακλής, χάνοντας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά,  ωστόσο η Αγία Παρασκευή είχε την διάρκεια και κατάφερε μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε να ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι, αφού οι παίκτες του Ηρακλή σταδιακά έχαναν την ενέργειά τους και μετά το 60’ έδειξαν σημάδια κατάρρευσης.

Μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή του Ηρακλή, Ν. Σπυριδάκη, οι ελλείψεις στο ρόστερ και μοιραία οι ελάχιστες επιλογές που έχει στη διάθεσή του…

Σπουδαία εμφάνιση για τον Σιόβα, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία με τη φανέλα της Αγ. Παρασκευής σκόραρε και μάλιστα τρεις φορές, κάνοντας ονειρεμένο ντεμπούτο.

Συγκεκριμένα, το 1-0 έγινε στο 20’ με κεφαλιά του Χατζημητροφάνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάσα.

Στο β΄μέρος και συγκεκριμένα στο 58’ ο Σταματίου -που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή- έκανε το σουτ, αρχικά απέκρουσε ο Πολυμέρου, ωστόσο η μπάλα πήγε στον Σιόβα που δεν αστόχησε κι έκανε το 2-0.

Στο 67′ ο Σιόβας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με σουτ στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 78’, όταν και πάλι ο Σιόβας, πέρασε όποιον αμυντικό βρέθηκε μπροστά του κι ολοκλήρωσε την προσπάθεια με εύστοχο πλασέ.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Κουσκουρίδας, Ιωακειμίδης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου, Χρόνης  (57’ Σταματίου), Πάσα (68’ Τσιγκλιφής), Ρουσσάς (75’ Αναστασιάδης), Σιόβας, Κατσαγεωργίου (80’ Ξαφογιάννης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Δοδοντζίδης (64’ Αλ. Γκίκας), Αχ. Δαμάσκος, Μακρής, Χρυσάνθης, Ευαγγέλου, Μπέσας, Πετρόπουλος, Χρ. Δαμάσκος, Σαρρής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις