Π. Αμανατίδης: Αξίζει καλύτερη συντήρηση το Πανθεσσαλικό

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στο ματς με τα Μετέωρα ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, μετά το τέλος του αγώνα. Στις δηλώσεις του, ωστόσο, εξέφρασε παράπονα για τον κακό αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπως θέλω να βλέπω την ομάδα να παίζει. Είναι σημαντικό σε κάθε αγωνιστική ο Ολυμπιακός να αποκτά ένα-δύο στοιχεία στο παιχνίδι του και να τα κάνει κτήμα του, έτσι ώστε να βάλει τις βάσεις για να κάνει το επόμενο βήμα.

Επιμένω και θα πω για μια ακόμη φορά, πως η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα κατακτήσει η ομάδα που θα έχει διάρκεια. Είναι σημαντικό να πάρουμε από όλους τους ποδοσφαιριστές ότι μπορεί να δώσει ο καθένας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό, όταν έχουμε ένα-δύο αγωνιστικά προβλήματα, να μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Να βλέπουμε το πρόβλημα και να το λύνουμε.

Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω πώς το ένα γήπεδο στολίδι, όπως είναι το Πανθεσσαλικό, αξίζει καλύτερη συντήρηση, για να μπορεί ο κόσμος που θα έρθει να δει όμορφο θέαμα. Είναι σαν να έχεις πάρα πολύ ωραία ρούχα και να μην φοράς τίποτα.

Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον Γιώργο Βακουφτσή, τον οποίο είχα και παίκτη, ενώ συνεργαστήκαμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στα Τρίκαλα, στην αρχή της προπονητικής του καριέρας. Έχει μία συγκεκριμένη θεωρία, την οποία είχε και ως ποδοσφαιριστής. Του αρέσει το ποδόσφαιρο και νομίζω αυτή τη στιγμή ευχαριστιέται αυτό το οποίο κάνει στα Μετέωρα. Του εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το αν οι παίκτες του χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, μετά και το 2-0 του πρώτου μέρους: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Είπαμε στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ότι δεν υπάρχει σκορ 2-0. Υπάρχει ένα δεύτερο ημίχρονο και ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική διάθεση. Κάποια πράγματα, όμως, δεν πήγαν καλά για την ομάδα. Είναι, ωστόσο, εσωτερικό μας θέμα. Στις νίκες δεν κρύβουμε κάτι κάτω από το χαλί και έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Είναι πραγματικά παλικάρια και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους».

Γ. Βακουφτσής: Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού
Από την πλευρά του ο προπονητής των Μετεώρων, Γιώργος Βακουφτσής, στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, με την ομάδα του να κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Είχαμε μία δύσκολη αποστολή, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάζουμε τη συνέχεια. Θεωρώ, ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν σε καλή μέρα και νίκησε δίκαια. Προχωράμε και βλέπουμε, πλέον, το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».
Για τους στόχους της ομάδας του: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων».
Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα: «Οι δύο ομάδες του Βόλου θα έχουν τον πρώτο λόγο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου καλή συνέχεια και καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις