Χ. Σπαθής: Οφείλουμε να νικήσουμε τον Διαγόρα

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Στεφανοβίκειο, καθώς θα αναμετρηθούν ο Διαγόρας με τον Ρήγα Φεραίο, σ’ ένα ντέρμπι από τα παλιά. Ο αρχηγός του Ρήγα Φεραίου Χρήστος Σπαθής δήλωσε για τον αγώνα στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι με γειτονικό χαρακτήρα και μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές.

Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με σχετικά μικρές διαστάσεις, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Αν θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του φαβορί για τον τίτλο οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας από το πρώτο λεπτό.

Περιμένουμε ένα ματς με δύναμη και πάθος, τα οποία πρέπει να έχουμε στον υπέρτατο βαθμό. Παράλληλα, να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια ποιοτικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε τη θέση μας, αλλά και την ψυχολογία μας για τη συνέχεια».

Ο 30χρονος αριστερός μπακ επεσήμανε και το πόσο σημαντική θα είναι η βοήθεια από τους φιλάθλους του Ρήγα: «Ο Ρήγας πάντα στηριζόταν στον κόσμο του. Περιμένουμε και στο Στεφανοβίκειο να βρεθεί δίπλα μας. Και αυτός θα παίξει το ρόλο του, προκειμένου να κατακτήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις