Στη Λευκάδα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός Β. για την Α1 μπάσκετ γυναικών

Για το πρώτο «διπλό» της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών αγωνίζεται σήμερα στη Λευκάδα ο Ολυμπιακός Βόλου. Η πρώτη του έξοδος δεν ήταν επιτυχημένη, καθώς γνώρισε την ήττα με 57-54, αλλά οι «ερυθρόλευκες» πιστεύουν πως η δεύτερη θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα στις 13.00 στο όμορφο νησί του Ιονίου το βολιώτικο συγκρότημα φιλοξενείται από την τοπική Νίκη.
Πάντως τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ολυμπιακό. Η Άννα Ταντουρόφσκα υπέστη ράγισμα στα πλευρά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή της κρίνεται αμφίβολη. Το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη Ζέρβα, η οποία ξεκουράστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού δεν χρειαζόταν για να κερδίσει ο Ολυμπιακός το αποδυναμωμένο «τριφύλλι». Η πολύπειρη σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το αν θα παίξει σήμερα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Πάντως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία από χθες Σάββατο βρίσκεται στη Λευκάδα, όπως και η Ραφαέλα Σουλτάνη που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό στον προσαγωγό.
Υπό τις οδηγίες του προπονητικού διδύμου βρίσκονται οι: Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Τότση, Αναστασία Γαλιατσάτου, Κιάρα Άντριους, Νένα Παγκαλίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Εύη Κυριατζίδου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ελένη Ζήτη, Σάρα Φέρμπακς, Ευγενία Κωτούλα και ίσως η Άννα Ταντουρόφσκα και η Νίκη Ζέρβα.

Το σημερινό πρόγραμμα
13.00 Νίκη Λευκ.-Ολυμπιακός Β.
13.00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
13.00 Πρωτέας-Δάφνη
14.00 Παναθλητικός-Φάρος
14.00 Εσπερίδες-Ολυμπιακός Π.
14.30 Αθηναϊκός-Πανιώνιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις