Ανακοίνωση-απάντηση Αθηναϊκού στις καταγγελίες του Ολυμπιακού Β.

Η διοίκηση του Αθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απαντά στην καταγγελία της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, σχετικά με το κλίμα τρομοκρατίας που αντιμετώπισε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα. Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

«Με πολύ μεγάλη μας έκπληξη και μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με τον ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ την 14/1/2018 διαβάσαμε την ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που αναφέρεται στο κλίμα τρομοκρατίας που βίωσε η ομάδα τους στο γήπεδο Δ. ΚΑΛΤΣΑΣ την 8/1/2018! Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι στρατιές των ΝΕΦΕΛΕΙΜ και των ΑΝΟΥΝΑΚΙ του Λιακόπουλου τους παρενόχλησαν κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά η αστυνομία, ο παρατηρητής, οι διαιτητές και οι δύο κάμερες που μετέδιδαν ζωντανά το παιχνίδι δεν κατέγραψαν κάποιο τέτοιο περιστατικό.
Γνωρίζουμε όμως ότι η μετάθεση του αγώνα για τη Δευτέρα 8/1/2018 έγινε με την συγκατάθεσή μας για να ικανοποιηθεί το αίτημα της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Επειδή ο αποπροσανατολισμός από γεγονότα και αποτελέσματα δεν οδηγεί στην πρόοδο και την εξυγίανση του γυναικείου ΜΠΑΣΚΕΤ που όλοι μας υπηρετούμε, ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΒΥΡΩΝΑ εύχεται στις αθλήτριες του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ,
Ευτυχισμένο το 2018 με υγεία και πρόοδο στη δε ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ομάδας το νέο έτος να φέρει ισορροπία, διαύγεια και πνευματική υγεία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και η Διοικούσα Επιτροπή γυναικείου Μπάσκετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις