Με 27 αθλητές ο ΣΔΥ Βόλου στον 6ο Ιπποκράτειο Δρόμο στη Λάρισα (photos)

Με εντυπωσιακή επιτυχία και νέο ρεκόρ 557 συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου στη Λάρισα ο 6ος Ιπποκράτειος Δρόμος 10 χιλιομέτρων. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, με 27 μέλη και φίλους του να τερματίζουν τον αγώνα. Ο ΣΔΥ Βόλου συγχαίρει και ευχαριστεί το φίλο αδελφό σωματείο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, τους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση και κάλυψη του αγώνα που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

Οι 27 συμμετοχές των αθλητών και φίλων του ΣΔΥ Βόλου ήταν οι εξής: Σιδηρόπουλος Νίκος, Κυριαζής Μιχάλης, Παπαλεξίου Αλέξης, Αθηναίος Χρήστος, Βουρλογιάννης Αργύρης, Παλάντζας Κώστας, Στάμος Γεώργιος, Γάκης Δημήτρης, Καλαντζής Γιώργος, Δροσινός Αντώνης, Τρύφωνος Σπύρος, Παπαχρήστος Δημήτρης, Πατσαρούχας Ηλίας, Χαλκιάς Βασίλης, Παπαδόπουλος Θανάσης, Κυριαζής Κώστας, Βέργας Κωνσταντίνος, Κράβαρης Σάκης, Βαγγέλας Ιωάννης, Κοτρώνης Κώστας, Μπάρδας Χαράλαμπος, Μιχαλόπουλος Μάριος, Τζαβάρας Γιάννης, Βασιλειάδης Σταύρος, Τασιώνη Βάσω, Αρσενίου Απόστολος, Χαραλάμπου Ηλιάνα.

123b

Πλέον στο ενδιαφέρον όλων βρίσκονται οι ετοιμασίες για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον 22ο Δρόμο Υγείας που θα διεξαχθούν αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου το απόγευμα με πρωτοφανή αριθμό συμμετοχών από όλη την Ελλάδα, κάτι που θα φέρει τη Μαγνησία στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος την επόμενη βδομάδα ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό. Καλούμε τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας να μετέχουν στον αγώνα είτε τρέχοντας τη διαδρομή, είτε ως εθελοντές, είτε βρισκόμενοι στους δρόμους που θα διεξάγεται ο αγώνας για να χειροκροτήσουν τους αθλητές, καθώς και να δείξουν κατανόηση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρξουν το απόγευμα του Σαββάτου. Πληροφορίες για τις εγγραφές που θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 18 Μαΐου, βρίσκονται στη σελίδα του συλλόγου στο facebook https://www.facebook.com/sdyvolou?ref=hl και στο μπλογκ http://sdyvolou.blogspot.gr/

123c

123d

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις