Έκλεισε η χρονιά με γιορτή χάντμπολ για τον Κένταυρο Αγριάς (photos)

Γιορτή Χάντμπολ διοργάνωσε ο Κένταυρος Αγριάς, τη Κυριακή 10 Ιουνίου το πρωί, στο γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς. Παρόλο τις δύσκολες συνθήκες λόγο της ζέστης, δεκάδες μικροί, αλλά και μεγάλοι συμμετείχαν στη γιορτή, που περιελάμβανε αγώνες χάντμπολ κατά ηλικίες, διαγωνιστικά ατομικά παιχνίδια δεξιοτήτων στη Χειροσφαίριση και αγώνα Χειροσφαίρισης μεταξύ γονέων με τους μικρούς αθλητές, που κέντρισε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων..

Στην εκδήλωση παρόντες εκτός από τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους, ήταν αρκετοί αθλητές της ανδρικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς και ο προπονητής τους Ζήκος Γιάννης, καθώς αρκετά μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Την όλη διοργάνωση της γιορτής επιμελήθηκαν οι γυμνάστριες των ακαδημιών, Αναστασία και Αθανασία Λύτρα με την πολύτιμη βοήθεια της γυμνάστριας Ελευθερίας Αδάμου (παλιάς αθλήτριας της γυναικείας ομάδας του Κενταύρου Αγριάς) και του πάντα ακμαίου Γιάννη Αθανασαράκη. Στα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια, ενώ τονίστηκε από τη μεριά της διοίκησης, το ευχάριστο γεγονός πως πολύ σύντομα το Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς θα ολοκληρωθεί για να στεγάσει και στις δραστηριότητες του Κενταύρου Αγριάς και άλλως συλλόγων της περιοχής μας. .

Η συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να ήταν σαν Γιορτή Λήξης για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 18. ήταν όμως και η αρχή μιας σειράς δραστηριοτήτων για την καλοκαιρινή περίοδο:
α. θα ακολουθήσει καμπ χειροσφαίρισης και αθλοπαιδιών από τις 18 – 22 Ιουνίου, για αγόρια και κορίτσια 6 – 15 ετών.
β. Ο σύλλογος του Κενταύρου θα συμμετέχει στο αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόλου.
γ. Προγραμματίζεται ένα αθλητικό τριήμερο με δραστηριότητες στην άμμο, για τον Αύγουστο.
δ. Μαζί με το σύλλογο του Εύρυτου Βόλου προγραμματίζεται τουρνουά street Hnadball στη παραλία του Βόλου το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις