Τρομερά δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός Β. με Άρη για την Α2 γυναικών

Τρομερό δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Ολυμπιακός. Η βολιώτικη ομάδα κοντράρει τον Άρη στις 12 το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 μπάσκετ γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» δεν χαμογέλασαν στον αγώνα «κλειδί» με τους Τιτάνες Δράμας στο ΕΑΚ Βόλου. Απέναντι σε μια ομάδα με ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή, δεν τα κατάφεραν πληρώνοντας κυρίως την κακή αρχή. Στη συνέχεια προσπάθησαν να επανέλθουν, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή.
Η Εύη Χαβαλέ «έσφιξε τα δόντια» και έπαιξε κόντρα στους Τιτάνες Δράμας πετυχαίνοντας μάλιστα 8 πόντους παρά τον τραυματισμό της. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Κώστας Δέρβος θελήσει να την προφυλάξει, καθώς από το σημερινό ματς με τον Άρη ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κοντράρει μια τόσο καλή και ποιοτική ομάδα.
Η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει τις: Εύα Τεβετζίδου, Χριστίνα Ντόβα, Μαρκέλα Κώττη, Ιωάννα Αρτεμισίου, Ειρήνη Τζανετοπούλου, Δέσποινα Λιόλιου, Κασσιανή Παρασχάκη, Πετρίνα Κανελλοπούλου, Θαλασσινή Γκρίνια, Γεωργία Τσουκαλά και ίσως την Εύη Χαβαλέ.
Για τον 2ο όμιλο της Α2 γυναικών θα γίνουν σήμερα οι εξής αγώνες:
Τιτάνες-Πυλαία
Απόλλων Καλ.-Ολύμπια
Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθλητικός-Ρύσιο
Μαντουλίδης-Πιερικός/Αρχ.
Άρης-Ολυμπιακός Β.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις