Με τη δύναμη της έδρας ο Θησέας υποδέχεται τον Αχιλλέα Νεοκ. (pregame)

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον Θησέα, αφού θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στη Γ’ Εθνική, στη φυσική του έδρα, το γήπεδο της Αγριάς. Θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι «πράσινοι» έχουν απόλυτη ανάγκη τη νίκη, καθώς έχουν κοινό στόχο με τους αντιπάλους τους, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, οι δύο ομάδες και ο Αστέρας Ιτέας ισοβαθμούν με έξι πόντους στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο τεχνικός του Θησέα Λάκης Μπακάλης δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα και πέραν των γνωστών απουσιών του Υφαντή και του Γαρυφάλλου, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στην ομάδα της Αγριάς. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαμασούλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τάσο Φράγιο και Κώστα Μαδίτση, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής τους ορίστηκες ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τα εισιτήρια
Από τη διοίκηση του Θησέα ανακοινώθηκε ότι τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κοστίζουν 10 ευρώ. Για τις γυναίκες η είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά έως 15 ετών θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δωρεάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις