Η κακοκαιρία προβληματίζει τον Ολυμπιακό Βόλου

Με μεσημεριανή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικό σταδίου συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 3/1 η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς  πέρα του τραυματία Σάκη Σάββα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, προβληματίζονται για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στη Μαγνησία, ενόψει της αυριανής προπόνησης, αλλά και της τέλεσης του αγώνα της Κυριακής. Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου «Αθ. Ραγάζος», καθώς λόγων της κακοκαιρίας κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα είναι ο χλοοτάπητας.

Ωστόσο, αυτό που οφείλουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι, τελευταίο του πρώτου γύρου, με στόχο να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αλμυρός.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις