Συνεχίζει κανονικά η Σκιάθος, μετά τη συνάντηση με Π. Λασκαράκη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερο άρθρο (εδώ), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση του προέδρου της ΕΠΣΘ κ. Π. Λασκαράκη,  με τους διοικητικούς παράγοντες της Σκιάθου κους Γ. Μιντζέλο και Τζ. Καμπουρέλια.

Η συνάντηση που διήρκεσε περισσότερες από δυο ώρες, έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Αναλύθηκαν τα γεγονότα που δημιούργησαν την ένταση των τελευταίων ημερών, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις κι αποφασίστηκε τόσο η πλευρά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, όσο και η διοίκηση της Σκιάθου να συνεχίσουν την προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών  κι εξάλειψης όλων εκείνων των παραγόντων που κατά περίπτωση δημιουργούν προβλήματα, εντάσεις κι αδικίες.

Λεπτομέρειες της συνάντησης δεν έγιναν  γνωστές, δεδομένου ότι αυτή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ότι η Σκιάθος θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά – διότι ήταν δεδομένο πως αν οι θέσεις των παραγόντων της ομάδας του νησιού δεν γινόταν δεκτές και κατανοητές, τότε θα αποσυρόταν από το πρωτάθλημα-  ενώ η διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να συνδράμει ενεργά για την βελτίωση του αθλήματος, τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, όσο και υποδομών κι αυτό θα το κάνει όχι με λόγια, αλλά με έργα, όπως συνέβαινε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις