Λύση στο πρόβλημα των προπονήσεων για Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε γήπεδο, προκειμένου να κάνει μία προπόνηση την εβδομάδα, πέρα από τις δύο προπονήσεις στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και μία στο κεντρικό γήπεδο, όταν η ομάδα είναι γηπεδούχος την Κυριακή, όπως προβλέπει το πρόγραμμα που έχουν υπογράψει οι «ερυθρόλευκοι» με τα Τουριστικά Ακίνητα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής και ήδη η ομάδα προπονήθηκε εκεί την Τετάρτη.

Σήμερα Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ το ίδιο θα κάνουν και αύριο Παρασκευή. Προβλήματα δεν υπάρχουν, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Ιτέας, στην οποία οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη θα επιδιώξουν να σημειώσουν την έβδομη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.

Ο Ολυμπιακός θα έχει δύο επιστροφές παικτών, καθώς εξέτισαν στην ποινή τους οι Ντέιβιντ Ναζίμ και Αντώνης Ζγκούρι. Έτσι, ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο», όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις