Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 22ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 22η αγωνιστική, χωρίς εναλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού οι τρεις πρωτοπόροι της βαθμολογίας συνέχισαν με νίκες.

Ο Διαγόρας έκανε τη δουλειά του και χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε εντός έδρας του Ηρακλή με 5-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πύρασος έχοντας στον πάγκο για πρώτη φορά το Θαν. Μπίλη δενακκτάφερε να πάρει το θετικό αποτέλσμα, υποκείπτωντας στην ανωτερότητα της Δήμητρας (1-3). Σε πάρα πολύ κακή κατάσταση το γήπεδο Αγχιάλου, που εκτός από το ότι δυσκόλευε τις προσπάθειες, εγκυμονούσε και πολλούς κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ρήγας σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, λόγω του θανάτου του πατρός του τερματοφύλακά του, Παπαγιάννη, από το ημίωρο της αναμέτρησης σφράγισε τη νίκη επί της Ακρόπολης (2-0).

Η Αγ. Παρασκευή πέρασε από την έδρα του Αίαντα (0-1), με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, για σφυρίγματα που έγιναν… αλλά και που δεν εγιναν.

Σε αναμέτρηση με μονοδιάστατο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη γηπεδούχο ομάδα, Μυρμιδόνες και Σαρακηνός ήρθαν ισόπαλοι (0-0). Δυο όψεις είχε το παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν στο β μέρος.

Σε αναμέτρηση που είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους και ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση (λόγω ακτοπλοϊκού δρομολογίου) ο Πρωτεσίλαος επικράτησε της Σκιάθου (3-1), που είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Τέλος σε μια αναμέτρηση που δεν είχε πολλά να προσφέρει, Μαγνησιακός και Αγ. Άννα ήρθαν ισόπαλοι σημειώνοντας από ένα τέρμα.

Τα αποτελέσματα
Πύρασος-Δήμητρα 1-3
Πρωτεσίλαος-Σκιάθος 3-1
Μυρμιδόνες-Σαρακηνός 0-0
Ρηγας-Ακρόπολη 2-0
Μαγνησιακός-Αγια Άννα 1-1
Αίας-Αγία Παρασκευή 0-1
Διαγόρας-Ηρακλής 5-0

Η Βαθμολογία
*Παιχνίδι λιγότερο για Αγ. Άννα και Σκιάθο
**Η πρώτη ομάδα προάγεται απευθείας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2019-2020 (εφόσον δεν προκύψει αλλαγή από την ΕΠΟ)
***Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 13η και την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
****Αν υπάρξουν ομάδες που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική, οι οποίες ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣΘ, θα υποβιβαστούν αντίστοιχα στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και οι ομάδες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 12, 11 κ.ο.κ

Η επόμενη 23η αγωνιστική
Δήμητρα- Σκιάθος
Σαρακηνός- Πύρασος
Ακρόπολη- Πρωτεσίλαος
Αγ. Άννα- Μυρμιδόνες
Αγ. Παρασκευή- Ρήγας Φ.
Διαγόρας- Μαγνησιακός
Ηρακλής Β.- Αίας

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Νίκη στην Αγχίαλο… για Δήμητρα, επί του Πυράσου
“Λευκή” ισοπαλία… Μυρμιδόνες με Σαρακηνό
Με “πεντάρα”… ο Διαγόρας, παραμένει στην κορυφή
Σημαντική νίκη για Πρωτεσίλαο… διαμαρτυρίες για Σκιάθο
Δεν δυσκολεύτηκε… ο Ρήγας, εντός έδρας νίκη με Ακρόπολη
Εκτός έδρας νίκη… για Αγ. Παρασκευή επί του Αίαντα
«Χ»ωρίς νικητή… Μαγνησιακός κι Αγ. Άννα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις