«O Άρης θα είναι στην κληρωτίδα της Football League»

Εκτός από τον Βαγγέλη Χατζηιωάννου τον Άρη εκπροσώπησε… έμμεσα και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε και μία έντονη αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, όταν τέθηκε θέμα ομάδων στο πρωτάθλημα της χρονιάς.

Ο αντιπρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ και άμεσος συνεργάτης του Άλεξ Κάλας, μίλησε στο “PRESSARIS” για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης κατηγορίας.
«Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι είναι η αλήθεια. Τυπικά ο Άρης μπορεί να μην είχε εκπροσώπηση, ουσιαστικά, όμως, είχε εμένα. Είχαμε μία μισάωρη ανταλλαγή «πυρών» με τον κ. Κούγια. Εμείς θέλαμε η απόφαση να βγει σήμερα (σ.σ χθες), ενώ υπήρξε μία προσπάθεια να μην γίνει κάτι τέτοιο και να γίνει αρχές Σεπτεμβρίου», τόνισε αρχικά.
Για το αν θα δικαιωθεί ο Άρης, είπε: «Αυτό προβλέπει ο νόμος. Εμείς για να προβιβαστούμε στη Φούτμπολ Λιγκ, υλοποιώντας την προκήρυξη που κάνει λόγο για 20 ομάδες έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση από την δεύτερη κατηγορία, η οποία θα έλεγε ότι επιθυμούν το πρωτάθλημα να γίνει με 17-18 ομάδες.
Αρνητική την θέλαμε την απόφαση, για να την προσβάλουμε και να αποφασίσουν οριστικά στη συνέχεια η Εφέσεων ή το τακτικό Διαιτητικό ότι έχουμε δίκιο. Πιστεύω ότι στην κλήρωση στις 2 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εκεί”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις