Απίστευτη «βόμβα»: Λέοναρντ και Τζορτζ στους Κλίπερς! (pics)

Εξωπραγματικό deal στο ΝΒΑ: Οι Κλίπερς συμφώνησαν με τον Καουάι Λέοναρντ και στην συνέχεια απέκτησαν τον Πολ Τζορτζ μέσω ανταλλαγής!

Περίπου πέντε λεπτά. Τόσο χρειάστηκε ώστε οι Κλίπερς να… γκρεμίσουν όλο το ΝΒΑ, να αλλάξουν κάθε ισορροπία και να «γονατίσουν» το Twitter. Η ομάδα του Λος Άντζελες συμφώνησε αρχικά με τον Καουάι Λέοναρντ και στην συνέχεια πέτυχε deal με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για την παραχώρηση του Πολ Τζορτζ!

Ο Ντοκ Ρίβερς έκανε τα… μαγικά του και σε πρώτη φάση άφησε στα κρύα του λουτρού Λέικερς και Ράπτορς, αφού συμφώνησε με τον Λέοναρντ. Ο MVP των τελικών έκρινε πως οι Κλίπερς ήταν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του και αρνήθηκε την προοπτική της συνεργασίας με τους Λεμπρόν και Ντέιβις, καθώς και την παραμονή του στον Καναδά.

Μάλιστα, ο Καουάι συζήτησε με τους ιθύνοντες την ομάδα και τόνισε πως θα ήθελε ιδανικά να συνεργαστεί με τον Πολ Τζορτζ. Η επιθυμία του, έγινε διαταγή!

Λίγο μετά από την είδηση που… περίμενε όλο το ΝΒΑ, ο Αντριάν Βοϊναρόφσκι «σόκαρε» ξανά τον φίλαθλο κόσμο, αφού ανέφερε πως οι Κλίπερς προχώρησαν σε ανταλλαγή με τους Θάντερ γαι τον σπουδαίο φόργουορντ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζορτζ ζήτησε ανταλλαγή από την ομάδα της Οκλαχόμα, καθώς επέλεξε να συνταχθεί με τον Καουάι για μία συνεργασία και μία… μεγάλη μάχη στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς των Τζέιμς και Ντέιβις!

Σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες του deal, οι Κλίπερς παραχώρησαν τέσσερα draft picks πρώτου γύρου στους Θάντερ, μαζί με τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ.

Πλέον, απομένουν τυπικά ζητήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που αλλάζει όλες τις ισορροπίες στο ΝΒΑ. Οι Κλίπερς δημιουργούν ένα φανταστικό δίδυμο, πλαισιωμένο από ρολίστες… πολυτελείας (Μπέβερλι, Ουίλιαμς, Χάρελ, Ζούμπατς, Σαμέτ) και ουσιαστικά ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Oι στοιχηματικές δίνουν πρώτο φαβορί για τίτλο τους Κλίπερς

H μεγάλη μετακίνηση του Καουάι Λέοναρντ με τον Πολ Τζορτζ στους Λος Άντζελς Κλίπερς είναι γεγονός και πλέον οι ισορροπίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άλλαξαν, κάτι που το αποδεικνύουν και οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιριών.

H απόφαση των Λέοναρντ και Τζορτζ να συνυπάρξουν μαζί στους Κλίπερς ήταν ξαφνική και πλέον η έναρξη της ερχόμενης σεζόν αναμένεται με μεγάλη προσμονή.

Όμως αμέσως μετά από αυτό το… ντόμινο εξελίξεων ανέλαβαν δράση και οι «ειδικοί» του στοιχήματος, πλασάροντας τους Κλίπερς στην κορυφή της λίστας των φαβορί για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι Κλίπερς είναι το ξεκάθαρο φαβορί αυτή την στιγμή ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και οι Λέικερς των Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Από κοντά ακολουθούν οι Σίξερς και στην 7η θέση έχουν τοποθετηθεί οι Ουόριορς, ενώ μια θέση πίσω τους βρίσκονται οι πρωταθλητές, Τορόντο Ράπτορς, που πλέον αποδυναμώθηκαν αισθητά μετά την φυγή των Λέοναρντ και Γκριν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις