«Κάποιοι οπαδοί νομίζουν πως ο Άρης είναι το χωράφι τους»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άλεξ Κάλας και μίλησε για τον Άρη και τους λόγους που δεν κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στη Β Εθνική.

Για τον λόγο που αποσύρθηκε: «Γιατί υπάρχει μια απέχθεια για την παρανομία και για τον τρόπο που μεταχειριζόμαστε τους ομογενείς στην Ελλάδα.»

Για την πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης στους ομογενείς για επενδύσεις: «Ήταν μια απάτη. Άλλα μας είπαν και άλλα έκαναν.»

Για τον λόγο της αποτυχίας: «Αν αποδεχθούμε ότι φταίει ο αδερφός μου που απέτυχα τότε υπάρχει παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ο Δημήτρης είναι αντιμέτωπος αλλά δεν έχει νόημα να παραδεχθούμε τίποτα.»

Για το ρίσκο να μην βάλει στην άκρη τον αδερφό του: «Αν υπάρχει κάποια αντιδικία τότε ας την παρουσιάσουν.»

Για τη φημολογία με Καρυπίδη: «Δεν γνωρίζω τον κύριο Καρυπίδη και κανένα από τον κύκλο του.»

Για το αν θα επενδύσει στον Άρη ή σε κάποια άλλη ομάδα στο μέλλον: «Δεν θα ήθελα να είμαι πλανόδιος. Μεγάλωσα στο Χαριλάου και είμαι από τους παλιούς φιλάθλους του Άρη. Δεν θα πήγαινα να επενδύσω σε άλλη ομάδα. Κάποιοι οπαδοί του Άρη νομίζουν πως ο Άρης είναι το χωράφι τους. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να συμβαίνει αυτό.Ο καρκίνος είναι εσωτερικός.»

Για όλα αυτά που πέρασε: «Δεν έχω πρόβλημα να ξαναεμπλακώ στον Άρη αλλά οι διαδικασίες είναι αντιδημοκρατικές και προτείνω να απέχει ο κόσμος από τη διαδικασία.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις