Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος

Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στην Κρήτη, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τον Βόλο. Ο Όσκα Ουάλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Ναμπί και Φερέιρα Σόουζα. Απών θα είναι και ο Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.
Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.
Η αποστολή θα «πετάξει» αύριο Παρασκευή στις 8.15 το πρωί με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο. Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στο Βόλο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα (Σάββατο 21/9, 17:15), η ομάδα θα μεταβεί ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει. Η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει στις 6:35 το πρωί της Κυριακής (22/9).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις