Συγκλονίζει η ιστορία του Ντέκλαν Τόμπσον: Από το αναπηρικό καροτσάκι στα γήπεδα της Αγγλίας

Σε ηλικία 5 ετών διαγνώστηκε με τη νόσο Perthes, γνωρίζοντας πως δεν θα καταφέρει να περπατήσει ποτέ ξανά – Σήμερα στα 18 του χρόνια ο μαχητής Ντέκλαν Τόμπσον μεγαλουργεί στα αγγλικά γήπεδα

Η θέληση είναι ο δημιουργός κάθε ανθρώπινης δράσης και η κινητήρια δύναμη του Σύμπαντος. Είναι η σπίθα εκείνη που πυροδοτεί τα αποθέματα ενέργειας που χρειάζεται κάθε δράση για να εκδηλωθεί. Στην περίπτωση του 18χρονου Ντέκλαν Τόμπσον η ποδοσφαιρική του διαδρομή δεν είναι ακόμη ένα μελιστάλακτο παραμύθι… Αντιθέτως η δύναμη της αποφασιστικότητας και της θέλησης του να πραγματώσει τα όνειρα του, ήταν και το ξόρκι που έλυσε τα δεσμά του. Ήταν το πυρακτωμένο σπαθί που κατατρόπωσε τον «Δράκο» που ήθελε να του κλέψει δια παντός το χαμόγελο.

Η συγκλονιστική ιστορία του νεαρού άσου ήρθε στην δημοσιότητα στις αρχές του μήνα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην  Έξετερ και τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-2) για τον 3ο γύρο του FA Cup. Εκεί όπου ο μαχητής Ντέκλαν πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την ομάδα της Championship, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα ζωής!

Διαβάστε τη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις