Κόνφερενς Λιγκ: Για το «2 στα 2» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν

Τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων του Europa Conference League θέλει να πετύχει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης (22:00, Cosmote Sport 2).
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει πως εκτός από το νταμπλ στην Ελλάδα, στόχος του είναι και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό επιτυγχάνεται με τρίποντα απέναντι σε ομάδες όπως η αποψινή αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά».
Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να πάνε στα… απανωτά ματς με την Κοπεγχάγη, με την οποία ενδεχομένως να κριθεί η πρωτιά στον 6ο όμιλο.
Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Λουτσέσκου είναι το γεγονός πως ο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά χθες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας για το αποψινό ματς με τους Σλοβάκους.
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εσίτι και Κούρτιτς, με τους Μίτριτσα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Άκπομ και Κούτσιας. Εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ολιβέιρα που ακολούθησαν τα ατομικό πρόγραμμα.

Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, θα ξεκινήσουν με τους Χόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντι Μάρκο, Κανκάβα, Ντε Καμπς, Ντράζιτς, Γκριν, Άντλερ και Μραζ.
Διαιτητές
Ο Πορτογάλος Ζοάο Πινιέιρο ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Τιάγκο Κόστα και Μπρούνο Άλβες Ζεσούς, ενώ 4ος θα είναι ο Γκουστάβο Φερνάντες Κορέια. Ο Πινιέιρο έχει σφυρίξει το ματς Ολυμπιακού – Νέφτσι, τον περασμένο Ιούνιο, για τα προκριματικά του Champions League (1-0).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις