Πέμπτος στους Βαλκανικούς αγώνες καράτε ο Μυτιλιός

Με μια 5η και μια 9η θέση επέστρεψε ο αθλητής Μυτιλιός Κωνσταντίνος της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου από την Ριέκα της Κροατίας, ο οποίος συμμετείχε στους Βαλκανικούς Αγώνες Καράτε Εφήβων -Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και U21.
Ο Κωνσταντίνος την πρώτη μέρα των αγώνων, αγωνίστηκε στο ατομικό κούμιτε νέων ανδρών -68 κιλών κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα με σκορ 3-2 έναντι του Σλοβένου αντιπάλου του και στη συνέχεια έχασε από τον Κροάτη αντίπαλο του με σκορ 0-2 ,ο οποίος έφτασε τελικό και έτσι συνέχισε στο ρεπασάζ. Στον πρώτο αγώνα για να φτάσει στο μετάλλιο ο αθλητής του συλλόγου μας αντιμετώπισε τον αθλητή της Κροατίας αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει και περιορίστηκε στην 9η θέση.
Την 3η μέρα των αγώνων ο αθλητής της Ακαδημίας συμμετείχε στο ομαδικό κουμιτε νέων ανδρών,όπου η εθνική μας ομάδα νίκησε τον πρώτο της αντιπάλο, την ομάδα της Σλοβενίας και έχασε από την ομάδα της Βοσνίας.Στο ρεπασάζ αντιμετώπισαν την ομάδα της Κροατίας αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε η εθνική μας και έχασε παραμένοντας στην 5η θέση.
Ο αθλητής του συλλόγου μας κέρδισε και στα δύο ματς με τις αντίστοιχες ομάδες και έχασε στο τρίτο ματς.
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας αθλητής που χαρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλες επιτυχίες στο συλλόγο και φέτος πάρα τις σχολικές του υποχρεώσεις μιας και είναι στη τελευταία χρονιά του λυκείου,κατάφερε και συνδύασε με επιτυχία και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Στους Βαλκανικούς Αγώνες Καράτε, οι οποίοι διοργανώθηκαν από την Κροατική Ομοσπονδία Καράτε υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε, συμμετείχαν 713 αθλητές από τις 13 χώρες-μέλη των Βαλκανίων και η εθνική μας ομάδα κατέκτησε στο σύνολο 13 μετάλλια.
Το Δ.Σ του Συλλόγου, ο διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια Κοσμίδου Βίκυ, συγχαίρουν τον αθλητή για την άψογη παρουσία και τεχνική κατάρτιση που έδειξε στους Βαλκανικούς Αγώνες τιμώντας την χώρα μας και συγκεκριμένα την Μαγνησία.
 Ευχαριστούν θερμά τον εθνικό προπονητή της ΕΛΟΚ Σπύρο Μαργαριτόπουλο καθώς και τους προπονητές Γκορέζη Δημήτρη και Ξένο Διονύση για το κοουτσάρισμα του αθλητή μας καθώς και το μέλος του Δ.Σ της ΕΛΟΚ κ.Κανέλλη Περικλή για την άψογη οργάνωση του ταξιδιού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις