Καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα ετών για βιασμό o Ρομπίνιο

 

Την ώρα που η Ελλάδα συγκλονίζεται από την περιβόητη υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, μία υπόθεση που έχει κάποια κοινά στοιχεία πήρε δικαστικό τέλος, με τον Ρομπίνιο να καταδικάζεται σε 9ετή κάθειρξη, μετά από απόφαση από το ανώτατο ιταλικό δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει ο Βραζιλιάνος.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Μίλαν, μαζί με 5 φίλους του, κατηγορούνταν ότι στις 22 Ιανουαρίου του 2013, βίασε μία 23χρονη κοπέλα αλβανικής καταγωγής σε κλαμπ του Μιλάνου που εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλια της, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι εκείνη ήταν μεθυσμένη και χωρίς έλεγχο των πράξεων της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένας φίλος του Ρομπίνιο προσκάλεσε το «θύμα» μαζί με άλλες δύο φίλες της στο τραπέζι της παρέας σε μία βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην βραζιλιάνικη μουσική.

Η παρέα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η 23χρονη έμεινε μόνη της στο τραπέζι, αφού η έτερη φίλη της προσφέρθηκε να πάει την τρίτη της παρέας που ήταν εγκυμονούσα στο σπίτι της.

 

Παρότι ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε 9ετή φυλάκιση, εντούτοις όλα δείχνουν ότι δεν θα την εκτίσει αφού σύμφωνα με διμερή συμφωνία Ιταλίας – Βραζιλίας, δεν επιτρέπεται η έκδοση Βραζιλιάνων στην Ιταλία.

Το ένταλμα σύλληψης θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο παλιός Βραζιλιάνος άσος μπει σε ιταλικό έδαφος ή αν ταξιδέψει σε κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και συνάμα έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις