Ολυμπιακός Βόλου για παραίτηση Βλιώρα: “Μη αποδεκτή, τον στηρίζουμε”

Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της οποίας, γνωστοποιεί πως δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Βλιώρα από την τεχνική ηγεσία του τμήματος καλαθοσφαίρισης των ερυθρολεύκων, αναφέροντας, παράλληλα, πως δεν υιοθετεί τα όποια υβριστικά συνθήματα κατά της Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά:

«Η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών Καλαθοσφαίρισης από την ΕΟΚ βρήκε την ομάδα μας στην Β Εθνική κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους σε σχέση με αυτές που είχαν προγραμματιστεί για την συμμετοχή της στην Γ Εθνική.

Δεδομένων των παραπάνω συνθηκών η πορεία της ομάδας μας στην Β Κατηγορία είναι πολύ καλή σε σχέση με τον στόχο της παραμονής που είχε τεθεί εξ αρχής και που είναι πλέον εφικτός μετά και το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα .

Αυτό οφείλεται στην συγκινητική προσπάθεια των παικτών, στην συμβολή και καθοδήγηση του προπονητή μας Γιώργου Βλιώρα, στον φίλαθλο κόσμο που συμπαραστέκεται και στην υπεύθυνη λειτουργία του τμήματος από την Διοικούσα Επιτροπή που έχει την αμέριστη ηθική και οικονομική συμπαράσταση της Διοίκησης του Συλλόγου.

Ως Ερασιτεχνικό Σωματείο με καταστατικό σκοπό την διαπαιδαγώγηση των νέων και την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους με οδηγό τον Αθλητισμό, την μείζονα προσπάθεια και τα αθλητικά ιδεώδη ποτέ δεν επικροτήσαμε, ούτε υιοθετήσαμε αλλά ούτε και υιοθετούμε τα υβριστικά συνθήματα από όπου και αν προέρχονται και σε όποιον και αν απευθύνονται. Ιδιαίτερα όταν αυτά θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή αγώνων των ομάδων μας, αποπροσανατολίζουν τους παίκτες και καταληκτικά μόνο ζημιά μπορούν να προξενήσουν στον Σύλλογο.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έχοντας την ευθύνη λειτουργίας οκτώ τμημάτων που αποτελούν μία αθλητική κυψέλη για την άθληση της νεολαίας της πόλης μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις Αθλητικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου όπου ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχοντας πετύχει σε συνεργασία μαζί τους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του απέναντι στους λόγους που οδήγησαν τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα στην δήλωση παραίτησης του, εκφράζει την στήριξη του στο πρόσωπο του και μη αποδεχόμενη την παραίτηση του τον καλεί να συνεχίσει το έργο του αναθεωρώντας την απόφαση του, καλώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές ομαλής διεξαγωγής των αγώνων να επιδεικνύουν την συμπεριφορά που αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις