Προπονητική ημερίδα και προπόνηση κλιμακίου Καράτε Κεντρικής Ελλάδος (photos)

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Αγριάς Βόλου πραγματοποιήθηκε η 2η προπόνηση του κλιμακίου Κεντρικής Ελλάδας που διοργανώθηκε από τη Τοπική Επιτροπή και η προπονητική ημερίδα με την συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών που ανήκουν στο δυναμικό της.
Ο A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ συμμετείχε αρχικά στην προπόνηση του κλιμακίου με τους  δυο περιφερειακούς ομοσπονδιακούς  προπονητές Κρίσιλα Ιωάννη και Στεφάνου Μάριο. Στη συνέχεια συμμετείχε στην προπονητική ημερίδα με συνολικά 22 αθλητές και αθλήτριες όπου αποκόμισαν εμπειρίες,ενώ αποτέλεσε καλή προετοιμασία για την επόμενη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Καράτε  Open Series τον Μάρτιο στον Κολινδρό Πιερίας
Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι:
Μυτιλιός Ανδρέας
Μυτιλιός Κωνσταντίνος
Καρακασιλιώτη Κατερίνα
Καρακασιλιώτης Γιώργος
Σκόρα Κάτια
Σκόρας Θωμάς
Κουφογεώργου Κατερίνα
Σκούρας Γιάννης
Δαμασιώτης Μηνάς
Καταής Γιώργος
Καραλή Εύα
Δίπλα Κατερίνα
Κοττάς Δημήτρης
Κοττάς Γιώργος
Φώτου Θάνος
Τσίτρα  Αποστολία
Γεωργαντζοπούλου Αλίκη
Καποδίστριας Κωνσταντίνος
Μπάλκου Δημήτρης
Χασιώτη Μαριάννα
Ορφανίδης Πέτρος
Τσιάνος Γιώργος
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο κ. Κοσμίδης στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα για την στήριξη της σε όλες τις διοργανώσεις.
 Η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου, η οποία είναι και γραμματέας της Τ.Ε. Κεντρικής Ελλάδας μαζί με το Πρόεδρο κ. Κατσούρα Τιμολέων και τα υπόλοιπα μέλη, καθώς και τον ειδικό σύμβουλο, τον διευθύνοντα  προπονητή του συλλόγου κ. Κοσμίδη Γιώργο,  διοργάνωσαν την προπονητική ημερίδα.
Στην ομάδα διαιτησίας συμμετείχαν οι υποψήφιοι κριτές senpai Γιολδάσης Γιώργος, Βλαχοπούλου Λίλη και Τζάλλας Μιχάλης.Στην ομάδα περιφρούρησης της διοργάνωσης βοήθησε ο Παιτήρης Παναγιώτης.
Ο διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ, συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την εμφάνιση τους στη διοργάνωση, ενώ ευχαριστούν τους γονείς που στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε δραστηριότητα.
 Ευχαριστούν επίσης τους senpai Μυτιλιό Ανδρέα, Μυτιλιό Κωνσταντίνο και Καρακασιλιώτη Κατερίνα για τη  βοήθεια στο κοουτσάρισμα των μικρών αθλητών του συλλόγου κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις