Στο γήπεδο έκοψαν την πίτα τους οι δικηγόροι

Μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Αυτό έγινε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και την κοπή ακολούθησε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των εν ενεργεία και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, με τους παλαίμαχους να εμφανίζονται ιδιαίτερα αξιόμαχοι και το σκορ να μένει στο 1-1.

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς έδωσαν το «παρών», εκτός από τους ενεργούς αθλητές της ομάδας, πολλά από τα μέλη της εξαιρετικής ομάδας του Δ.Σ.Β. που είχε σημειώσει πολλές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τη δεκαετία του 1980.

Πριν την κοπή της πίτας, τιμήθηκε από την ομάδα ο παλιός γκολκίπερ της, Θανάσης Χαρμάνης, ενώ ο τυχερός που «βρήκε» το φλουρί ήταν ο εκ των τερματοφυλάκων και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Βασίλης Μπακαλιάνος.

P2240043 Αντιγραφή

Παρών στην εκδήλωση και πάντοτε κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης.

Με τους παλαιμάχους να αδημονούν να πατήσουν το χορτάρι του Πανθεσσαλικού, ο προπονητής της ομάδας του Δ.Σ.Β. Παντελής Βαρβέκης, ανέλαβε ρόλο διαιτητή αλλά και προπονητή και των δύο ομάδων κι έδωσε τις τελευταίες οδηγίες, προτού βγουν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

P2240250 Αντιγραφή

Με τους παλαιμάχους αγωνίστηκαν οι Ανδρέας Ζέρβας, Βαγγέλης Τσιπότας, Βασίλης Κουκόπουλος, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Καραμποτάκης, Σωτήρης Γκανάτσιος, Νίκος Παπαπέτρος, Μιχάλης Δροσινός, Κώστας Μπαϊράμης και Φώτης Κοτρωνιάς, ενώ τους ενίσχυσαν και οι νεότεροι Θωμάς Τσιρογιάννης, Αποστόλης Ρηγόπουλος, Σπύρος Σακκάς και Αποστόλης Τσιαμήτας. Τα γκολπόστ των παλαιμάχων υπερασπίστηκαν από ένα ημίχρονο οι Βασίλης Μπακαλιάνος και Κώστας Γούσης.

Για την ομάδα του Δ.Σ.Β. που τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην εμπειρία των παλιών, αγωνίστηκαν οι Αντώνης Μπουρτζής, Γιώργος Σκαλίμης, Ιάσων Εμμανουηλίδης, Θοδωρής Καπάτος, Γιάννης Τερλεξής, Γιάννης Τσούκας, Ζήσης Γεωργαλιός, Βαγγέλης Πέππας, Παναγιώτης Σαράφης, Θοδωρής Κανελλής, Λευτέρης Σολιδάκης, Γιάννης Αρβανιτόπουλος, Νίκος Μόσχος, Βασίλης Τζαρτζάνης, Αντώνης Κανταρτζής, Φώτης Σκυριανός και Απόλλων Βολιώτης.

Για την ιστορία, σ’ ένα παιχνίδι που το σκορ είχε μικρή σημασία και έκλεισε με πολλά χαμόγελα από τους αγωνιζόμενους συναδέλφους, το προβάδισμα έδωσε στους παλαιμάχους ο Κώστας Μπαϊράμης με αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος ο Ζήσης Γεωργαλιός με δυνατό σουτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις