Σαρωτικοί οι δικηγόροι Βόλου, 6-0 τα Γιαννιτσά

Εντυπωσιακή όσο και άνετη επικράτηση, με σκορ 6-0, σημείωσε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κόντρα στην αντίστοιχη των Γιαννιτσών, σε ματς που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Έβδομη νίκη σε 8 ματς για τους βολιώτες, που καθάρισαν νωρίς το ματς και παίζοντας στο ρελαντί, έφτασαν σε ευρεία νίκη.

Με αυτήν τους τη νίκη οι βολιώτες ζευγάρωσαν τις επιτυχίες τους επί των Γιαννιτσών (1-2 στην Πέλλα) και με 21 βαθμούς σε 8 ματς βρίσκονται στη δεύτερη προνομιούχο θέση του 4ου ομίλου.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ίδια σε όλη τη διάρκειά του, με τους βολιώτες να έχουν τον έλεγχο και να δημιουργούν αξιόλογες φάσεις, μην επιτρέποντας τους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί. Μόλις ένα γκολ έχουν δεχθεί στα τέσσερα τελευταία νικηφόρα ματς οι δικηγόροι Βόλου. Από πλευράς απόδοσης, κανείς εκ των γηπεδούχων δεν υστέρησε, με την επιθετική τριπλέτα της ομάδας να πραγματοποιεί πληθωρική εμφάνιση. Ο Βολιώτης με 3 ασίστ στο ενεργητικό του, κυριάρχησε στη δεξιά πλευρά,από αριστερά εκτελούσε αλλά και δημιουργούσε ο Αρβανιτόπουλος, ενώ ο Τσιαμήτας είχε 2 γκολ και μία ασίστ.

Η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη ανέλαβε από το ξεκίνημα του ματς τα ηνία, δημιουργώντας στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτά καλή φάση για γκολ, με την κεφαλιά του Αποστόλη Τσιαμήτα να περνάει άουτ. O επιθετικός της ομάδας του Βόλου δεν αστόχησε λίγα λεπτά αργότερα, με ωραίο πλασέ στην κίνηση, σε φάση που ξεκίνησε με κάθετη του Μόσχου στο Βολιώτη, ο οποίος από δεξιά με παράλληλη σέντρα βρήκε τον σκόρερ σε καίρια θέση.

H ομάδα του Βόλου που συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, έφτασε στο 2-0, με σκόρερ το Γιάννη Αρβανιτόπουλο, ο οποίος με ωραίο εναέριο πλασέ αξιοποίησε την ωραία σέντρα του Απόλλωνα Βολιώτη.

O Δ.Σ. Βόλου κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να απειλήσουν και έκανε το 3-0 χάρη σε υπέροχο τέρμα του Γιάννη Αρβανιτόπουλου. Ο Αποστόλης Τσιαμήτας δέχθηκε την μπάλα κάθετα στην περιοχή και σέντραρε υπέροχα με το εξωτερικό, για να βρει τον σκόρερ που οριζοντιώθηκε και με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον αντίπαλο κίπερ.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 4-0, με σκόρερ τον Αντώνη Κανταρτζή. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Βολιώτη, ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρήκε στην κίνηση τον Κανταρτζή στη μικρή περιοχή, που δεν αστόχησε. Αυτή ήταν η τρίτη ασίστ για τον χαφ του Δ.Σ. Βόλου.

Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Παντελή Βαρβέκη έριξε σταδιακά τους ρυθμούς, αλλά παρά ταύτα σκόραρε άλλα δύο γκολ, χωρίς να απειληθεί.

Το 5-0 σημειώθηκε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αποστόλη Τσιαμήτα. Ο Γιάννης Λιβογιάννης μπήκε ωραία στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, με τον Τσιαμήτα να καιροφυλακτεί και με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει την μπάλα στη γωνία.

Το σκορ έκλεισε με ένα ακόμη υπέροχο τέρμα. Ο Γιάννης Τσούκας ελίχθηκε από δεξιά, πάσαρε στον Κανταρτζή και αυτός έστρωσε στον επερχόμενο Στέργιο Λυμπερδόπουλο, ο οποίος λίγο έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά κι έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Το ματς, λόγω της κυριαρχίας της ομάδας του Βόλου, δεν αντέχει σε κριτική. Σε κάθε περίπτωση, οι βολιώτες πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα, ενόψει των κρίσιμων αγώνων με Αγρίνιο εντός και Τρίκαλα εκτός έδρας.

Δ.Σ. Βόλου (Π. Βαρβέκης): Γούσης, Τζαρτζάνης (Γούσιος), Τσάτσος, Καπάτος (Ζάχος), Τσούκας, Μόσχος (Σαράφης), Λυμπερδόπουλος, Βολιώτης, Αρβανιτόπουλος (Λιβογιάννης), Κανταρτζής, Τσιαμήτας (Κασάπης). Στην αποστολή συμμετείχαν οι Μπουρτζής και Σκαλίμης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις