Πρεμιέρα κόντρα στους πρωταθλητές για τους δικηγόρους Βόλου

Σήμερα ρίχνεται στη μάχη της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, που θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Ψαχνών Ευβοίας (18:30) την αθηναϊκή ομάδα του Σόλωνα, μια από τις ισχυρότερες ομάδες του θεσμού και περυσινή πρωταθλήτρια. Αθηναίοι και οι άλλοι δύο αντίπαλοι του Δ.Σ.Β., που θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Δημοσθένη και Sui Generis.

Οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση, η οποία ξεκινάει σήμερα στα γήπεδα της Χαλκίδας, είναι χωρισμένες σε 4 ομίλους, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στους προημιτελικούς τις διοργάνωσης.

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στην ομάδα του Βόλου, καθώς οι αθηναϊκές ομάδες θεωρούνται κατά τεκμήριο ισχυρές, αλλά η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη έχει προετοιμαστεί για να ξεπεράσει τα υψηλά εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο της.

Μετά τον Σόλωνα η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Ιουλίου την ομάδα του Δημοσθένη και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου αυτή του Sui Generis.

Ο Δ.Σ. Βόλου προετοιμάστηκε εντατικά για την τελική φάση του πρωταθλήματος, στην οποία παίρνει μέρος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Για να φτάσει στα τελικά η ομάδα του Βόλου, απέκλεισε αυτή του Αγρινίου (περυσινή ημιφιναλίστ), της Βέροιας, των Γιαννιτσών και της Κέρκυρας.

Στις απουσίες της τελευταίας στιγμής συγκαταλέγονται ο γκολκίπερ Βασίλης Μπακαλιάνος και ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας, Φώτης Σκυριανός. Παρά ταύτα, στο στρατόπεδο των βολιωτών επικρατεί αισιοδοξία για πρόκριση στην 8άδα.

Το σημερινό ματς αποτελεί πρόκληση για τους βολιώτες, αλλά ίσως το πιο κρίσιμο θα είναι αυτό της δεύτερης αγωνιστικής με την ομάδα του Δημοσθένη.

Εκτός από τις 4 προαναφερθείσες ομάδα στην τελική φάση θα συμμετάσχουν η Χαλκίδα, η Ξάνθη, ο Αρμενόπουλος-Μ. Αλέξανδρος (Θεσσαλονίκη), η Έδεσσα, ο Αριστοτέλης (Θεσσαλονίκη), τα Ιωάννινα, η Πάτρα, η Καλαμάτα, ο Δράκων (Αθήνα), τα Τρίκαλα, ο Πειραιάς και η Ρόδος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις