Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τους βολιώτες δικηγόρους στην Κέρκυρα (0-4)

Εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαία νίκη σημείωσε το Σάββατο (23/4) η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, στην πορεία της για πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, επικρατώντας εκτός έδρας επί της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας με σκορ 4-0.

Οι βολιώτες δικηγόροι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο τέλος απέσπασαν τα εγκωμιαστικά σχόλια των αντιπάλων τους. Αγωνίστηκαν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, όπως αυτές των Δανόπουλου, Αρβανιτόπουλου, Τσούκα, Λιβογιάννη και Μπακαλιάνου, ωστόσο κατάφεραν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σ’ ένα πολύ δύσκολο πλαστικό γήπεδο και να φύγουν με το “διπλό”.
Αυτό δείχνει ότι η ομάδα του Παντελή Βαρβέκη έχει βάθος στο ρόστερ της και όλοι ανταποκρίνονται με επιτυχία στους ρόλους που αναθέτει ο προπονητής τους. Επιπλέον η συνεχώς αυξανόμενη απόδοση της ομάδας είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς που γίνεται κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού.
Σχετικά με την εξέλιξη το αγώνα, το 0-1 έγινε μετά από πλασέ του Κανταρτζή πάνω από τον τερματοφύλακα (31′) και το 0-2 με αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Βολιώτη στην μικρή περιοχή και προβολή του αμυνόμενου Κερκυραίου (48′). Το 0-3 με τον Τζαρτζάνη με πλασέ στην αριστερή γωνία (52′) και το 0-4 (90′) με κοντινό πλασέ του Βολιώτη.
Πρόσωπο του αγώνα ο τερματοφύλακας Κώστας Γούσης που απέκρουσε πέναλτι (68′) κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-3.
Μετά κι απ΄αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου παραμένει πρώτη με συγκομιδή 6 νίκες- 1 ήττα και 18 βαθμούς, συγκατοικώντας με Τρίκαλα και Αγρίνιο που θα αποτελέσει τον επόμενο αντίπαλο την Κυριακή του Θωμά στο Πανθεσσαλικό.

Η σύνθεση της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου έχει ως εξής:
Γούσης, Γούσιος, Τζαρτζάνης (64′ Σκαλίμης), Καπάτος, Τσάτσος, Μόσχος (70′ Καννελής), Βολιώτης, Λυμπερδόπουλος, Κανταρτζής, Τσιαμήτας, Σαράφης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις