Έτοιμες για το 1ο ημιτελικό οι κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά από μια έξοχη πορεία και την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος Μαγνησίας με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια (πέρυσι δεν έγινε πρωτάθλημα λόγω πανδημίας), η ομάδα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη στις 7.15 μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα την αντίστοιχη ομάδα της Ολυμπιάδας, στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ.

Οι νεαρές «ερυθρόλευκες», αν και την προηγούμενη εβδομάδα ο βασικός κορμός της ομάδας ταλαιπωρήθηκε από τον covid, δηλώνουν έτοιμες να κάνουν το πρώτο βήμα που οδηγεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου σε διπλό αγώνα, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή των διπλών αναμετρήσεων Αετοί Λάρισας-Αιολικός Βόλου.

Παρά τις ελλείψεις στις προπονήσεις και την ταλαιπωρία λόγω της πανδημίας, το κλίμα στην ομάδα των Ελένης Παπαθανασίου και Κώστα Δέρβου είναι εξαιρετικό και όλοι πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός θα παίξει μπάσκετ ανάλογο των δυνατοτήτων του στο κρίσιμο αυτό για τη συνέχεια παιχνίδι.

Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθούν οι καλαθοσφαιρίστριες: Βασιλική Σιουμουρέκη, Μαρίνα Κοτοπούλη, Δέσποινα Καραστάθη, Κατερίνα Πολύζου, Αναστασία Ράπτη, Σμαράγδα Λογοδότη, Λυδία Δαλαμάγκα, Μαριτίνα Νιφόρου, Πολύζου Αναστασία, καθώς και οι Βιολέτα Κόλλα και Κέλυ Νησιώτου.

Την αποστολή στη Λάρισα θα συνοδέψουν η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, τον αντιπρόεδρο Κυριάκο Κυριακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο. Επίσης, το παρόν θα δώσουν, ο έφορος του τμήματος και χορηγός της ομάδας (ΑΝΑΣΣΑ) Δημήτρης Καραστάθης, ο γιατρός της ομάδας Στέλιος Πολύζος, γονείς των αθλητριών και φίλοι της ομάδας.

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ΕΑΚ του Βόλου. Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εύχεται στις αθλήτριες και στους προπονητές καλή επιτυχία στην πορεία προς τον τελικό. Ο Ολυμπιακός ήδη, βάσει αποτελεσμάτων, «χτίζει» την επόμενη μέρα της γυναικείας ομάδας του με ταλαντούχες αθλήτριες από τη Μαγνησία, δίνοντας έτσι δυνατότητες εξέλιξης και καθιέρωσης στα ταλέντα του τόπου μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις