Γκουτσίδης: «Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών ήταν για να γελάς»

Δηλώσεις, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο γήπεδο της Νεάπολης, πραγματοποίησε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Φυσικά, ήταν κι ένα ντέρμπι γειτονικών πόλεων. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, εδώ και καιρό παίζουμε με τον στόχο να χτίσουμε την ομάδα για το “αύριο”, αλλά, ταυτόχρονα, κυνηγάμε κι όλα τα παιχνίδια. Η ήττα της Βέροιας, χθες, έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Σήμερα παλέψαμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ως ομάδα, τις ελλείψεις βασικών παικτών μας. Επί της ουσίας, στο γήπεδο σήμερα παραταχθήκαμε με δύο ακραία μπακ, ως στόπερ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά μας, αγωνιστήκαμε, μέχρι και το 90′, για το “διπλό” που θα μας έδινε πολλές ελπίδες για την κορυφή. Συνεχίζουμε, πήραμε έναν πόντο, δε ξέρεις, καμια φορά, πώς τα φέρνει η ζωή, αυτή η ισοπαλία μπορεί να είναι “χρυσή”, υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές. Είδατε πως τα πάντα μπορούν να γίνουν. Έχουμε την υποχρέωση, για την ΑΕΛ, να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και, στο τέλος, θα κάνουμε ταμείο”.

Για την αλλαγή του Μπέρτου και την εμφάνιση της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο:

“Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Μπέρτου. Γενικά, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστούμε τα παιχνίδια μας. Έχουμε κι άλλο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και οφείλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής των παιδιών, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει “φρέσκια”. Δεν είναι, απλά, να κερδίσουμε το παιχνίδι, αν συνέβαινε κι αυτό, θα ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι. Κάναμε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για την ανακοίνωση της ΑΕΛ, σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης, κατά την ανάπαυλα:

“Μου δίνετε “πάσα” να μιλήσω. Δε ξέρω αν μας αδίκησε ή όχι η διαιτησία, αλλά, σε κάποιες φάσεις, μπροστά σε μένα, οι αποφάσεις ήταν για να γελάς. Ο τέταρτος ήταν μπροστά στις φάσεις και δε βοηθούσε το διαιτητή, σε καταφανέστατες παραβάσεις. Δε ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι, αλλά, σε κάποιες φάσεις, η συνεννόηση του τέταρτου με τον πρώτο διαιτητή, σε έβγαζε έξω από τα ρούχα σου. Τί να κάνουμε; Αυτά έχει η διαιτησία, με αυτούς πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια, συνεχίζουμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις