Γέμισε μαθητές το κλειστό του ΕΑΚ στο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 (photos)

Το κλειστό του ΕΑΚ Βόλου γέμισε το διήμερο Τρίτη 8 Μαρτίου και την Τετάρτη 9/3 με παιδιά δημοτικών σχολείων, τα οποία συμμετείχαν σε τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Πάνω από 500 μαθητές και μαθήτριες γνώρισαν από κοντά το άθλημα, χάρηκαν το παιχνίδι και έφυγαν όλοι ενθουσιασμένοι. Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας…

…σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού, διοργάνωσαν το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε γκρουπ και αγωνίστηκαν όλες μεταξύ τους, με τους μικρούς μαθητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το παιχνίδι.
Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κώστας Ζαχαρίου – από τον Δήμο Βόλου – και η Ιωάννα Ράμμου, υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας. Και η φετινή διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ είναι πολύ σημαντικό, πως κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα παιδιά λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές μπασκέτες του κλειστού γυμναστηρίου του ΕΑΚ, ενώ υπήρχαν και άλλες δύο φορητές μπασκέτες, τις οποίες αγόρασε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, προκειμένου να σχηματιστούν τέσσερα γήπεδα μπάσκετ για τις ανάγκες του τουρνουά. Δόθηκε, έτσι, η δυνατότητα να διεξάγονται ταυτόχρονα τέσσερα παιχνίδια, γεγονός που βοήθησε σημαντικά στη διεξαγωγή του τουρνουά, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αγώνες μέσα στο διήμερο.
Για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά βοήθησαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Δημήτρης Καραγιώργος, Αλεξία Γκαλίδη, Παναγιώτης Τύμπας, Δημήτρης Λεύκας, Χρήστος Κοντογιάννης, Βαγγέλης Σταθόπουλος και Δήμητρα Ρωμιού.
Η διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων, με τη μορφή αθλητικής γιορτής, αποβλέπει στο να βιώσουν οι μαθητές και μαθήτριες τη χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Δείτε μέσα από το goalpost.gr στιγμιότυπα από το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 που πραγμτοποιήθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις