Τέσσερα μετάλλια για τον Πήγασο σε διασυλλογικούς kick boxing

Με 2 χρυσά και 2 ασημένια  μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του  ο Α.Σ Βόλου «ΠΗΓΑΣΟΣ» από τους διασυλλογικούς αγώνες body contact της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ μποξινκ (Π.Ο.Κ) που διοργανώθηκαν από τον αθλητικό σύλλογο υπέρτατη-αλήθεια – συνεργασία στο κλειστό γυμναστήριο Αγρίας Βόλου στις  15/05/22 .

Οι αθλητές του συλλόγου επέδειξαν εξαιρετική μαχητικότητα, υψηλή τεχνική κατάρτιση και φυσικά καθώς διέπονται από τις αρχές και τις αξίες των πολεμικών τεχνών ευγενή άμυλα .Οι αγώνες που έδωσαν ήταν εξαιρετικά δυνατοί και θεαματικοί κερδίζοντας έτσι τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις όλων των παραβρισκόμενων.

Αναλυτικότερα ο Φουφίκος Φίλιππος και ο Σκηνίτης Διονύσιος κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση , ενώ ο Σεφεράϊ Χρήστος και ο Λιάνος Δημοσθένης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό.

Ο προπονητής της ομάδας sensei Κατσούρας Δημήτριος 4 Dan είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και επίδοση των αθλητών, καθώς επίσης και από το ήθος και την ευγένια που διακατείχε τους αθλητές καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων .

Το Δ.Σ και ο πρόεδρος Πέτσης Νικόλαος δίνουν για ακόμα μια φορά τα συγχαρητήρια τους σε αθλητές και προπονητή για τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις