Προσπάθεια Κούγια για άρση του ban

Στόχος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ η άρση του ban που έχει επιβληθεί

Αυτή τη στιγμή όσον αφορά το θέμα της πώλησης των μετοχών από την ΠΑΕ ΑΕΛ επικρατεί απόλυτη ηρεμία αφού δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος και στις 28 Ιουνίου θα ανακοινώσει την απόφασή του ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ΠΑΕ αν θέλει να συνεχίσει στη Super League 2 ή να την υποβιβάσει στη Γ’ Εθνική κατηγορία όπου θα παραμείνει για δύο χρόνια και θα «κληρονομήσει» αφού ξαναγίνει ΠΑΕ πολλά χρέη.

Πάντως έγινε μια προσπάθεια από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών, καθώς προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Σέρβο νομικό Φιλίπ Μπλαγκόγιεβιτς εξειδικευμένο στο αθλητικό δίκαιο και δικηγόρο των Στάνκοβιτς, Πάτριτς και Γκοϊκοβιτς, ώστε να υπάρξει ρύθμιση της οφειλής των 505.000 ευρώ. Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου αναφέρουν ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται και για να διευκολυνθεί πιθανός αγοραστής, αλλά και ο ίδιος αν αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα.

Η ουσία είναι ότι αυτή την περίοδο αγωνιστικά υπάρχει στασιμότητα, αλλά γίνονται κινήσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά της ομάδας και προσπάθεια εξεύρεσης νέου αγοραστή.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις