Τελετή λήξης των τμημάτων Καράτε στο Τρίκερι


Μοιράσου το άρθρο

Την Δευτέρα του Αγ.Πνεύματος πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου στο Τρίκερι Μαγνησίας, η τελετή λήξης των τριών τμημάτων καράτε του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τρικέρων καθώς και οι απονομές πτυχίων και ζωνών.

Οι εξετάσεις είχαν διενεργηθεί τέλος Μαΐου από τον Αρχηγό Εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Καράτε και διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου Υπέρτατης-Αλήθειας- Συνεργασίας Γιώργου Κοσμίδη και την Τεχνική Διευθύντρια Βίκυ Κοσμίδου.

Η εκδήλωση άρχισε με επίδειξη των τμημάτων με βασικές τεχνικές και ΚΑΤΑ και τελείωσε με τεχνικές αγώνων με μια δυναμική εμφάνιση όλων των αθλητών παρουσία των γονέων και φίλων με την καθοδήγηση του Shihan Γιώργου Κοσμίδη και της Sensei Βίκυς Κοσμιδου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Ν.Πηλίου κ.Μανέτα Βασίλειο, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ.Λάντζο Νικόλαο, οι απονομές των πτυχίων και ζωνών καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες ,ενώ αναμνηστικά μπλουζάκια και καπελάκια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β.Σποράδων.

Οι αθλητές που εξετάστηκαν και προήχθησαν με επιτυχία είναι οι εξής:
10ο kyu πορτοκαλί ζώνη :   
Λάντζος Ευάγγελος

9ο kyu μπλε άσπρη ζώνη:

Κοττά Χριστίνα

8ο kyu μπλε ζώνη:

Γουργουλιάνης Θάνος
Λάντζου Μόρφω

8ο kyu μπλε ζώνη:           

Μαραβέλια Μαλαμίτσα
Μαραβέλια Αγλαΐα
Νιζάμη Ασημίνα
Κλιάρης Δημήτρης
Παλιαρούτη Μαρίλια
Λάντζου Μόρφω
Τσιβελέκος Κωνσταντίνος
Νιζάμης Ιωάννης
Νιζάμη Ιωάννα
Παλιαρούτης Στέφανος
Σκούρα Παρασκευή

7ο kyu μπλε-κίτρινη ζώνη:
Κλιάρης  Λάμπης
Γρίβου Δάφνη
Παλιαρολυτης  Λάμπης
Φορτούνα Ραφαέλα
Μπατάκας Δημήτριος
Φώτης Θάνος

5ο kyu κίτρινη πράσινη ζώνη:       
Κοττάς Δημήτρης
Κοττάς Γεώργιος

Τιμητικά μετάλλια απένειμε ο κ.Κοσμίδης στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Λάντζου Μαρία την Γραμματέα κ.Κλιάρη Μαρία,στον κ.Φορτούνα Βαγγέλη Αντιπρόεδρο, κ.Καραμπέτη Φούλα ταμίας και κ.Τσάνη Μόρφω Μέλος.

Τιμητικά μετάλλια για την συμμετοχή τους στα τμήματα Καράτε απονεμήθηκαν στους μικρούς αθλητές των τμημάτων Λάντζο Νικόλαο, Διχτά Αγλαΐα, Γιαμαρέλου Ελένη, Γιάμαρέλου Ασημίνα, Γιαμαρέλου Κατερίνα και Ελπίδα Ασημάκη.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Περιφέρειαρχη Κώστα Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη για την έμπρακτη στήριξη τους σε κάθε αθλητική διοργάνωση. Η μεγάλη αυτή προσφορά τους φανερώνει το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την προαγωγή του αθλητισμού στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Με την όμορφη αυτή γιορτή των παιδιών και των γονέων έκλεισε η φετινή εκπαιδευτική χρονιά, με αρίστη οργάνωση από τα μέλη του Συλλόγου που εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους με την άψογη εμφάνιση όλων των παιδιών.

Στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης το ΔΣ είχε κεράσματα, αναψυκτικά και άλλα εδέσματα σε όλους τους καλεσμένους, ενώ στην συνέχεια παρέθεσε δείπνο στους δύο προπονητές των τμημάτων σε τοπική ταβέρνα.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικέρων, εργάζεται σκληρά με ανιδιοτέλεια και αγάπη αφιερώνοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο για την ανάπτυξη του αθλήματος στην τοπική κοινωνία.

Ο Διευθύνων Προπονητής και η Τεχνική Διευθύντρια ευχαριστούν θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο, όλα τα μέλη ξεχωριστά την Πρόεδρο κ.Λάντζου Μαρία, την Γραμματέα κ.Κλιάρη Μαρία και τα υπόλοιπα μέλη για την άψογη προετοιμασία, την πολύ ζεστή φιλοξενία και την άριστη συνεργασία και τους εύχονται καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις