Πάει… Ιερουσαλήμ ο Βλαχάβας της Νίκης Βόλου – Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής


Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, μέσω της οποίας, γνωστοποίησε την κλήση του προπονητή στίβου της, Αποστόλη Βλαχάβα, στους προπονητές που θα συνοδεύσουν την ελληνική αποστολή στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-18, στην Ιερουσαλήμ, στις αρχές του Ιουλίου.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη τιμή αποτελεί για τον Σύλλογο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» η επιλογή του προπονητή στίβου του Συλλόγου Αποστόλη Βλαχάβα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ 4-7 Ιουλίου.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου επιλέχθηκε στην ομάδα συνοδών των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι μετά το βαλκανικό πρωτάθλημα είναι η δεύτερη διοργάνωση στην οποία ο Αποστόλη Βλαχάβας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, για να καθοδηγήσει τους αθλητές των αλτικών αγωνισμάτων.

Ο ίδιος κάνει λόγο για τιμητική και μεγάλης ευθύνης επιλογή στο πρόσωπό του.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης σε δηλώσεις του εξήρε το ήθος και την προσωπικότητα του Αποστόλη Βλαχάβα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο προπονητής του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας, Αποστόλης Βλαχάβας, συμμετέχει για ακόμη μία φορά σε αποστολή της εθνικής μας ομάδας. Ένας προπονητής, ο οποίος διακρίνεται πέραν των γνώσεών του στην προπονητική και στην ανάδειξη πρωταθλητών Ελλάδος – Μέλη εθνικών ομάδων (Χρήστος Γκαράς – Κατερίνα Κόκκαλη – Ανδρομάχη Βελέντζα) και για το ήθος και την ευγένεια ψυχής, για την προσήλωσή του στους στόχους και την αγωνιστικότητά του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις