Νάνης στο goalpost: “Στόχος μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Αλμυρό”

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας του, τους στόχους της και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μίλησε, στο goalpost.gr, ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Παναγιώτης Νάνης.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Αρχικά, δεν είναι ακόμα σίγουρο σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Σε περίπτωση αυτόματου προβιβασμού ομάδας από τη Β’ Εθνική στην Α2, είμαστε οι πρώτοι επιλαχόντες για την παραπάνω κατηγορία, τη Β’ Εθνική. Είναι ακόμα ρευστό το ζήτημα, αν κι εγώ πιστεύω ότι, τελικώς, θα αγωνιστούμε στην Γ’ Εθνική.

Η προετοιμασία κυλά ομαλά. Μόνο ο Μαμούρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το γόνατό του και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Τα παιδιά έχουν πολλή όρεξη, εξάλλου αυτό μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Μας αρέσει η δουλειά, είμαστε μεγάλο διάστημα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο γήπεδο. Όλη η πόλη του Αλμυρού περιμένει να ξεκινήσουμε. Στις 21 Σεπτεμβρίου έχουμε το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, για το Κύπελλο, με αντίπαλο το Ανατόλια, στον Αλμυρό. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να του δείξουμε πως έχουμε να δώσουμε πολλά, ότι θα παλέψουμε.

Η ομάδα προετοιμάζεται, για να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική. Κάναμε μία πολύ καλή πορεία πέρσι, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση. Θα έλεγα ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατή πορεία, αλλά φέτος στόχος θα είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα, μέρα με τη μέρα, στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στον Αλμυρό, κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε διοικητικό, αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο. Κι εγώ έχω βελτιωθεί πολύ. Το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός πως ο χαρακτήρας της ομάδας δεν αλλάζει. Το 60-70% του ρόστερ μας είναι με παιδιά του Αλμυρού, με γηγενείς αθλητές. Κάθε χρόνο γίνονται 1-2 προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς. Να διατηρείται ο κορμός και να παίζουν τα παιδιά μας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως το γήπεδο ανακαινίζεται, μπήκε ήδη καινούριο παρκέ και περιμένουμε παρεμβάσεις στις κερκίδες και τα αποδυτήρια”.

Για το πρωτάθλημα του ομίλου του Αλμυρού στη Γ’ Εθνική:

“Πιστεύω ότι οι Σοφάδες, τα Τρίκαλα, ο Αμπελώνας, η Ανόρθωση και οι Τιτάνες Παλαμά θα είναι πολύ δυνατές. Θα παρακολουθήσουμε, κατά τη γνώμη μου, την πιο ανταγωνιστική Γ’ Εθνική της τελευταίας οκταετίας. Στην προσπάθεια που κάνουν οι αρμόδιοι να ξεκαθαρίσουν με τις ομάδες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις εθνικές κατηγορίες, τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ θα δώσουν άλλη ομορφιά στο πρωτάθλημα. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι το τέλος, καμία ομάδα δε θα είναι αδιάφορη και θα δούμε ένα πρωτάθλημα, εκτυλισσόμενο επί ίσοις όροις”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις