Ακαδημία Shinkyokushinkai Karate Βόλου: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράσεις

Γεμάτο με αγωνιστικές δράσεις το σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου για τον Α.Σ.Υπέρταρη Αλήθεια Συνεργασία,(Ακαδημία Shinkyokushinkai Karate Βόλο), όπου συμμετείχε στην αγωνιστική ημερίδα Καράτε και στην προπόνηση κλιμακίου της Κεντρικής Ελλάδας το Σάββατο 22 Οκτώβριου στο Κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος” στον Βόλο.
 Η προπόνηση κλιμακίου πραγματοποιήθηκε από τους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές της τοπικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος Κρίσιλα Ιωάννη και Στεφάνου Μάριο, όπου συμμετείχαν επιλεγμένοι αθλητές και αθλήτριες από τους δεκαπέντε (15) συλλόγους που ανήκουν στην Κεντρική Ελλάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Ακολούθησε αγωνιστική ημερίδα που διοργάνωσαν οι σύλλογοι της τοπικής επιτροπής Καράτε της Κεντρικής Ελλάδας,  στο αγώνισμα του Κουμιτε με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών σε όλες τις  κατηγορίες.
 Ο σύλλογος μας  “Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία ” συμμετείχε με τριάντα δυο (32) αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας εώς 18 ετών, αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες για τις επόμενες διοργάνωσεις που θα συμμετέχουν.
Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής :
︎ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑ
︎ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
︎ΚΟΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
︎ΚΟΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
︎ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
︎ΤΣΙΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
︎ΦΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
︎ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ
︎ΤΣΙΓΓΙΝΕΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
︎ΠΑΓΙΑΜΤΖΗΣ ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ
︎ΚΟΤΤΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ
︎ΑΝΤΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
︎ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
︎ΛΙΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
︎ΚΟΥΦΟΓΕΏΡΓΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
︎ΒΛΑΧΑΚΗ ΦΙΛΟΥΜΕΝΗ
︎ΣΚΟΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
︎ΣΚΟΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
︎ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
︎ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
︎ΣΚΡΙΜΠΩΝΗ ΕΛΜΙΡΑ
︎ΧΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
︎ΚΑΡΑΛΗ ΕΥΑ
︎ΚΑΤΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
︎ΚΩΣΤΗΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
︎ΓΩΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
︎ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΜΗΝΑΣ
︎ΑΚΡΙΒΟΥ ΜΑΡΙΑ
︎ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΥΤΙΛΙΟΣ Κωνσταντίνος
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια και διπλωμάτα συμμετοχής για την προσπάθεια τους.
Η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου αλλά και γραμματέας της Τοπικης Επιτροπής Καράτε Κεντρικής Ελλάδος,  Κοσμίδου Βίκυ ανέλαβε την προετοιμασία και το κοουτσάρισμα όλων των αθλητών, ενώ κατά τη διάρκεια της ημερίδας σημαντική ήταν η βοήθεια που προσφέρε ο Senpai Μυτιλιός Κωνσταντίνος.
Τις υπηρεσίες τους προσέφέραν οι senpai Καρολίνα Κακαζιάνη και Γιολδάσης Γιώργος ως διαιτητές στην αγωνιστική ημερίδα.
Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε και  σεμινάριο διαιτητών προπονητών από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, τον Πρόεδρο της Κραβαρίτη Άρη και τα μέλη Αναστασιαδη Δημήτρη και Αρσενιάδη Δημήτρη.
Συμμετείχαν οι διαιτητές Καρολίνα Κακαζιάνη και Γιολδάσης Γιώργος καθώς και η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο Διευθύνοντας προπονητής Γιώργος Κοσμίδης, συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και ευχαριστούν τους γονείς αυτών για την στήριξη τους σε κάθε διοργάνωση του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις