Στοίχημα: Ματς για πολλά γκολ στο “Καμπ Νόου”

Λαμπερό είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (26/10) καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης έρχεται το δυνατό προγνωστικό της ημέρας από το Betarades.gr. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου. Ας δούμε τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Έπειτα από την ήττα στο “κλάσικο” κόντρα στη Ρεάλ έβγαλε αντίδραση η Μπαρτσελόνα με δύο σερί νίκες. Κέρδισε στο “Καμπ Νόου” τη Βιγιαρεάλ με 3-0 και πιο πρόσφατα την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0. Θα πρέπει να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα παίζει η Ίντερ με τη Βικτόρια Πλζεν και η ιταλική ομάδα με νίκη αφήνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τους “μπλαουγράνα”. Επομένως θα γνωρίζει την ώρα που θα ξεκινήσει η αναμέτρηση με την Μπάγερν αν έχει ελπίδες ή αγωνίζεται για την τρίτη θέση που την πάει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Μπουντεσλίγκα έχει ανταγωνισμό η Μπάγερν Μονάχου για τον τίτλο από Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ. Αλλά κέρδισε πιο πρόσφατα τη Χόφενχαϊμ εκτός έδρας με 0-2 και είναι πια δεύτερη στη βαθμολογία και στο -1 από την κορυφή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ίσως να περάσει και ως πρώτη. Μετράει τέσσερις σερί νίκες και εφτά ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. “Καίγεται” για νίκη η Μπαρτσελόνα για να ελπίζει, με την προϋπόθεση να μην έχει μείνει εκτός ήδη λόγω αποτελέσματος στο ματς της Ίντερ πιο νωρίς. Ωστόσο, η Μπάγερν δεν “χαρίζεται”, επομένως αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με το σκορ να πηγαίνει ψηλά.

Δείτε τη στοιχηματική επιλογή για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μπάγερν στο Betarades.gr στα προγνωστικά Champions League!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις