Επιστρέφει στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Βόλου, ενισχυμένος με Δωτιέα

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού Βόλου στον αγωνιστικό χώρο αυτή τη φορά απέδωσε καρπούς και κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Εδεσσαϊκός, πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο». Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, χρειάζεται να «χτίσουν» ένα σερί νικών για να ανέβουν ψηλότερα στην κατάταξη.

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από δύο τέρματα (2-1).

Θα πρέπει να σταθούμε στην απόδοση του Κώστα Σιουμουρέκη, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Ο νεαρός στόπερ δείχνει ωριμότητα στο παιχνίδι του, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να του εμπιστεύεται μία θέση στο κέντρο της άμυνας.

Από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν κανονικά στη φυσική τους έδρα, καθώς η Νίκη θα παίξει την Κυριακή με τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό στάδιο (ο Βόλος παίζει εκτός έδρας τη Δευτέρα με τον Ιωνικό).

Για το παιχνίδι με τον Δωτιέα ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές, καθώς επανέρχονται οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Μάρκος Διαμαντόπουλος, οι οποίοι λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Κανονικά θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Θανάσης Μαργαρίτης, το δελτίο του οποίου θα είναι έτοιμο από την ΕΠΟ.

Μετά το χθεσινό ρεπό η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Δωτιέα αρχίζει σήμερα, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις