Μ. Καπουρνιώτης: Ο Βόλος στο επίκεντρο του αθλητισμού

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το τουρνουά 3on3 που διεξάγεται στο Βόλο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου και την ΕΣΚΑΘ. Οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή. Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης με δηλώσεις του…

…στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για τη διοργάνωση: «Για άλλο ένα διήμερο ο Βόλος βρίσκεται στο επίκεντρο του αθλητισμού. Σκοπός μας, πέρα από την προβολή της πόλης στο πανελλήνιο, είναι να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι η μόνη διέξοδος αυτή τη στιγμή στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να ξεδίνουν, να κοινωνικοποιούνται και να αποφεύγουν δυσάρεστες καταστάσεις της εποχής.
Ένα πανέμορφο μέρος της πόλης μας, μπροστά στο Πανεπιστήμιο στην Παραλία του Βόλου κατακλύστηκε από νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Μέσα από παρέες τα παιδιά πρώτα απ’ όλα γυμνάζονται, αγωνίζονται και κάνουν φιλίες.
Ο Βόλος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά γιατί πρέπει να «παρών» στις διοργανώσεις. Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που μας εμπιστεύτηκε και έγινε αυτό το τουρνουά στην πόλη μας μετά από πολλά χρόνια. Σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ, τους διαιτητές μπάσκετ και τις τοπικές ομάδες, η διοργάνωση έχει μεγάλη επιτυχία. Περίπου 250 παιδιά χωρισμένα ηλικιακά σε γκρουπ αγωνίζονται σε οκτώ μπασκέτες σ’ ένα πανέμορφο περιβάλλον. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι όλοι στον αθλητισμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις